Friske eksamensvagter til Hillerød & Helsingør

Opslået: 06-05-2022, job nr. 171814

Du gør en dyd ud af at undgå snyd. Du er ansvarsbevidst, tålmodig og god til at holde overblikket. Og så kan du arbejde i perioden fra d. 18.-20. maj. Er det dig, vi leder efter?

Sjælland
Vikariat
Hurtige penge
19-05-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Hvad går jobbet ud på?

Som eksamensvagt bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at eleverne får en god eksamensoplevelse samt den hjælp, de har brug for. Det at være til eksamen, er ikke altid lige sjovt, og derfor kommer du til at spille en helt central rolle i at bevare roen og sikre overblikket. Vigtigst af alt, er dog, at samtlige regler og procedurer overholdes undervejs.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

· Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen.

· Uddele opgaver og papir under prøven.

· Starte eksamen ved at læse op fra manus.

· Følge elever på toilettet.

· Modtage og registrere elevernes besvarelser.

· Sørge for, at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler.

· Gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Hvad forventer vi af dig?

Det er en fordel, dog ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Det betyder nemlig, at du selv har været gennem flere eksaminer og kender til procedurerne i forbindelse hermed.

Du vil blive en del af et positivt og engageret team, der ved, hvordan man tager sig kærligt af eleverne, men samtidig også, hvordan man sikrer ro og orden i andedammen. Vi forventer, at du er fokuseret, når du er på skolen, og at du tager ansvar for dine opgaver. Den rette kandidat til jobbet kan med hånden på brystet svare ja til følgende:

  • Jeg kan møde til tiden, og er altid velforberedt.
  • Jeg udviser tolerance og myndighed overfor eleverne.
  • Jeg kan arbejde alle dage i perioden den 18.-20. maj med mulighed for flere vagter juni

Er du med så langt? Godt. Så lad os lige vende det praktiske

Der vil være vagter i hele Helsingør og Hillerød Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.30-16.00.

Lønnen er 140 kr. i timen.

Du skal kunne arbejde den 18., 19. og 20. maj. Der vil være flere vagter i juni men den 18., 19. og 20. maj er de allerstørste eksamensdage og derfor skal du kunne arbejde disse datoer.

OBS: Vi garanterer ikke vagter, da antallet af vagter, vi kan tilbyde dig, afhænger af, hvordan dine vagtønsker matcher skolens behov. Ligesom der heller ikke altid er vagter hver dag i vagtperioden, men på udvalgte dage i den givne periode.

Hvad gør du herfra?

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du, på baggrund af videointerviewet, forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet som eksamensvagt.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.