Eksamensvagter søges til Frederiksværk og omegn

Opslået: 02-05-2022, job nr. 171340

Har du interesse i et anderledes vikariat som eksamensvagt? Og kan du arbejde d. 18. maj? Så er der nu mulighed for at få vagter i Frederiksværk og omegn

Sjælland
Vikariat
Hurtige penge
18-05-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

 Jobbet

Som eksamensvagt er din primære opgave at sørge for ro og orden samt sikre, at skolens regler og eksamensbetingelser bliver overholdt. Derudover er det naturligvis vigtigt, at du bidrager til et behageligt miljø for eleverne. Dette indebærer bl.a. at sørge for, at de føler sig godt tilpas og får den fornødne hjælp, de har brug for i en presset eksamenssituation.

Jobbet som eksamensvagt ved skriftlige eksaminer indebærer bl.a. følgende ansvarsområder:

• Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen.

• Uddele opgaver og papir under prøven.

• Starte eksamen ved at læse op fra manus.

• Følge elever på toilettet.

• Modtage og registrere elevernes besvarelser.

• Optælle opgavebesvarelserne.

• Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler.

Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Hvis du er interesseret i jobbet som eksamensvagt, kan du blive tilknyttet vores faste korps af eksamensvagter i nærheden af dig og vil dermed få tilbudt flere vagter i eksamensperioderne.

Din profil

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse og derfor selv har været igennem flere eksaminer og kender procedurerne i forbindelse hermed.

Du har en positiv indstilling til ovenstående arbejdsopgaver, ligesom du som person er opmærksom, nærværende og grundig i din arbejdsgang. Jobbet som eksamensvagt kræver din fulde opmærksomhed hvorfor vi forventer, at du forstår vigtigheden i at have en seriøs indstilling til jobbet samtidig med, at du er serviceminded.

Du er mødestabil og velforberedt til dine vagter. Derudover er det væsentligt, at du udviser tolerance og myndighed i måden, du henvender dig til de studerende på.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny.

Arbejdstid & løn

Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.30-16.00.

Lønnen er 140 kr. i timen.

Du kan arbejde den 18. maj 2022.

Efterfølgende vil du komme med i vores korps og blive tilbudt vagter, når der er eksaminer i dit område.

Vi læser løbende ansøgninger og kontakter egnede kandidater pr. telefon.

OBS: Vi garanterer ikke vagter, da antallet af vagter, vi kan tilbyde dig, afhænger af, hvorledes dine vagtønsker matcher skolens behov. Ligesom der heller ikke altid er vagter hver dag i vagtperioden, men på udvalgte dage i den givne periode.

Søg jobbet

Du ansøger om jobbet ved at trykke på "Søg dette job" nedenfor. Brug ansøgningsfeltet til at skrive, hvorfor du er den rette ansøger til denne stilling. Har du ikke allerede en profil hos Moment, vil du blive bedt om at oprette en som første led i ansøgningsprocessen.

Vi beder dig uploade et billede af dig selv på din profil.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

  

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.