Fleksibelt job som lagermedarbejder i Odense SØ

Opslået: 28-01-2022, job nr. 164332

Havde du aldrig troet, at du skulle have lagerarbejde stående på CV'et? Eller har det altid været din helt store drøm? Uanset dit udgangspunkt - så står vi og mangler netop dig!

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
18-02-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Vi tilbyder dig lige nu muligheden for at blive en del af et ambitiøst og engageret team, hvor du selv bestemmer hvilke hverdage, du kan arbejde. Du vil komme til at arbejde på en af Danmarks bedste arbejdspladser og indgå i et ungt og dynamisk team, hvor der bliver lagt stor vægt på trivsel.

Arbejdsopgaverne indebærer at plukke og pakke tungere stål- og teknikartikler, som skal gøres klar til forsendelse til virksomhedens kunder. Det er produkter såsom kabeltromler, lister, lysstofrør, ledninger m.m. samt afmåling af kabler, som skal pakkes på paller og gøres klar til forsendelse til virksomhedens kunder.

Der er tale om et fysisk arbejde, hvor du kommer til at bevæge dig meget, og hvor der vil forekomme en del løft. I den afdeling, vi ansætter til, har de travlt mandag og tirsdag - det er derfor et krav, at du kan arbejde hver mandag og tirsdag - med mulighed for også at arbejde de resterende hverdage.

Din profil

Som lagermedarbejder hos Lemvigh-Müller får du en vigtig rolle, da du bliver en central medspiller i forhold til at få puslespillet til at gå op, så ordrerne bliver leveret til kunderne i hele landet.

Derudover ser vi gerne, at:

  • Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret til dine arbejdsopgaver.
  • Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt.
  • Du er en stabil medarbejder og sætter en ære i at møde til tiden.
  • Du trives med struktur og overblik - også når tingene skal gå stærkt.
  • Du tager en aktiv og deltagende rolle i teamet.
  • Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst.

Derudover vil det være en fordel, hvis du har truckkort - skriv derfor gerne i din ansøgning, hvis du har.

Arbejdstider og løn

Vi søger medarbejdere til ansættelse hurtigst muligt. Oplæringen foregår over fire dage - fra tirsdag til og med fredag i tidsrummet 10:45-19:00. Oplæringen er lønnet.

Vagterne ligger typisk i tidsrummet 11:00-19:00 eller 14:00-19:00. Fredag afsluttes dog senest kl. 18:30. Du vil både få faste vagter og tilkaldevagter. Det er derfor vigtigt, at du er indforstået med at have tilkaldevagter.

Det er et krav, at du kan arbejde minimum to gange ugentligt, hvoraf mandag eller tirsdag er obligatoriske.

Lønnen er 122,96 kr. i timen (grundløn + Fritvalgs Lønkonto på 6%) og 8% pension (efter tre måneder) til udbetaling.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Virksomheden

Du kommer til at arbejde hos landets største stål- og teknikgrossist, hvor trivsel er i fokus. Lemvigh-Müller brænder for at skabe bedst muligt arbejdsmiljø med varierende opgaver og udviklingsmuligheder. Du vil være omringet af dedikerede medarbejdere og andre vikarer, der er en integreret del af virksomheden.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.