Try & Hire stilling hos Coop MAD

Opslået: 13-01-2022, job nr. 163903

Søger du et fuldtidsjob som pakkemedarbejder? Så har du her mulighed for en fastansættelse i Vallensbæk.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
13-02-2022
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Til Coop MAD søger vi pakkemedarbejdere til Try & Hire stilling i Vallensbæk.

I jobbet skal du plukke og pakke dagligvarer, som travle danskere hver dag køber hos Coop.dk MAD, hvorfor du er med til at sikre, at danskernes hverdag bliver lettere. Arbejdet udføres med pick-by-voice. Det er derfor en fordel, hvis du har erfaring med dette. Coop MAD er en virksomhed med et godt renommé og en arbejdsplads, hvor der er en god stemning og fri omgangstone blandt medarbejderne. Du bliver en del af et team, som arbejder engageret mod fælles mål.

Din profil

Du søger et job, hvor du kan gøre en forskel, og du motiveres af at arbejde i et ambitiøst team, der går efter fælles mål. Du søger et fysisk job, hvor du er på benene hele din arbejdsdag. Du kan lide at arbejde i et team, og du tager samtidig ansvaret for, at dine opgaver bliver løst. Den rette kandidat til jobbet er derudover positiv, mødestabil og serviceminded. Hverdagen er travl, og derfor er det essentielt, at du kan arbejde effektivt og grundigt, samt at du trives med deadlines.

Derudover forventer vi, at du:

  • Er en smilende person, der kan være med til at opretholde det gode og sociale arbejdsmiljø
  • Er omstillingsparat og har mod på at lære noget nyt
  • Arbejder effektivt og er god til at sætte dig ind i nye opgaver

Arbejdstider og løn

Stillingen er fuldtid i et Try & Hire forløb med god mulighed for efterfølgende fastansættelse hos Coop MAD.

Du får en fast vagtplan, hvor du arbejder lørdag og søndag hver anden weekend. Det er afgørende at du er interesseret i dette for, at du kan komme i betragtning til jobbet.

Vagterne ligger mandag-søndag i tidsrummet kl. 06.00-19.00.

Basislønnen er 134 kr. i timen.

Der er løbende opstart men vi starter første hold i uge 5 - så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Link til engelsk version:

https://mit.moment.dk/jobmail/vis?id=44776

Virksomheden

Coop.dk MAD er en kendt dagligvarekæde, som forhandler kvalitetsvarer. De har ca. 80 butikker på Sjælland samt en internetbutik. I selve internetbutikken er der ansat ca. 70 medarbejdere, og denne er beliggende i Vallensbæk.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.