Kvalificerede lagermedarbejdere til Kolding

Opslået: 21-10-2021, job nr. 159304

Kan du se dig selv i et aktivt lagerjob og som en del af et dynamisk team? Så er denne fuldtidsstilling hos Lemvigh-Müller i Kolding lige noget for dig.

Midtjylland | Sønderjylland
Vikariat
Fuldtid
17-11-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Til Lemvigh-Müller i Kolding søger vi lige nu lagermedarbejdere til en aktiv fuldtidsstilling. Du vil i dette job blive en del af et top professionelt team på et moderne lager, hos én af landets førende grossister inden for værktøj og VVS-artikler. Du vil sammen med et stort team bestående af erfarende passionerede lagermedarbejdere få ansvar for, at der bliver pakket og sendt varer ud til hele verden. Præsition og fokus er nogle af de bærende nøgleord i processen.

Du vil gennem Moment A/S blive en del af et socialt dynamisk team på Lemvigh-Müllers eftermiddags/aftenhold. Dine arbejdstider vil være faste mandag-fredag og du vil skulle varetage arbejdsopgaver primært indenfor pluk og pak, modtagelse af varer og påpladslægning. Derudover kan der forekomme opgaver indenfor registrering og sortering af varer, forfaldent arbejde samt ad hoc. Det skal derfor ligge dig naturligt at være omstillingsparat og villig til at give en hjælpende hånd.

Lemvigh-Müllers lager er beliggende kun 8 km fra Kolding C., med gode offentlige transportmuligheder i nærheden af arbejdspladsen.

Din profil

Dine arbejdstider vil ligge i tidsrummet mellem kl. 12.00-20.15, fredag senest til kl. 18.00 eller til opgaverne er løst.

  • Du holder af fysisk arbejde og trives i et aktiv pulserende miljø
  • Du føler dig tryg i at arbejde med tal og har en grundig tilgang til dine arbejdsopgaver
  • Vi ser gerne, at du har lagererfaring eller erfaring med fysisk arbejde
  • Du behersker det danske sprog i både skrift og tale
  • Det er ikke et kritterie at du har truckcertificat, men en fordel hvis du har

Derudover er det af stor vigtighed at du er mødestabil samt at du kan se dig selv i jobbet i ét år eller længere.

Hvis du kan nikke genkendende til ovenstående og har lyst til at blive en del af en arbejdsplads med gode medarbejderforhold, lækker kantineordning, godt arbejdsmiljø og god stemning, vil vi meget gerne høre fra dig.

Ansøg allerede i dag

Vi ansætter løbende, med opstart hurtigst muligt - så send gerne din ansøgning og CV allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Virksomheden

Lemvigh-Müller er én af de førende grossister indenfor værktøj og VVS-artikler i Danmark og leverer til hele verden. De har forskellige lager fordelt i hele landet samt fysiske butikker. Som lagermedarbejder hos Lemvigh-Müller bliver du en del af en dynamisk arbejdsplads med gode kollegaer. God trivsel og gode arbejdsforhold er blot et par af de parametre, som kendetegner Lemvigh-Müller som arbejdsplads.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.