Pakkemedarbejdere til Coop.dk MAD

Opslået: 20-10-2021, job nr. 159220

Søger du et aktivt job, og kan du arbejde 3-5 dage om ugen - også i weekenden? Så er jobbet hos Coop.dk MAD i Vallensbæk måske det, du søger!

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
28-11-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Når du tager hjem fra arbejde, har du været på benene i mange timer, og du har desuden været med til at gøre hverdagen lettere for mange danskere. I jobbet skal du plukke og pakke nogle af de dagligvarer, som travle danskere hver dag køber hos Coop.dk MAD. Det er en fordel, hvis du har erfaring med lagerarbejde og pick-by-voice. Dog er dette ikke et krav. Coop.dk MAD er en virksomhed med et godt renommé og en arbejdsplads, hvor der er en god stemning og fri omgangstone blandt medarbejderne. Coop.dk MAD har mange unge ansatte, som er med til at skabe en hyggelig arbejdsdag.

Din profil

Det er vigtigt, at du kan lide at hjælpe andre - samtidig med at du tager ansvaret for, at dine opgaver bliver løst. Du skal kunne lide fysisk arbejde, da du hurtigt kan gå 10-15.000 skridt på én arbejdsdag. Den rette kandidat til jobbet er derudover mødestabil og serviceminded. Hverdagen er travl, og derfor er det essentielt, at du kan arbejde effektivt og grundigt, samt at du trives med deadlines. Ligeledes motiveres du af at blive målt på din performance.

Derudover forventer vi, at du:

  • Kan komme til oplæring på tre sammenhængende dage i hverdagene
  • Er omstillingsparat og har mod på at lære noget nyt
  • Arbejder effektivt og er god til at sætte dig ind i nye opgaver
  • Er en smilende person, der kan være med til at opretholde det gode og sociale arbejdsmiljø
  • Kan se dig i jobbet i minimum seks måneder
  • Har bil eller cykel, da det ikke er muligt at komme til arbejdspladsen med offentlig transport kl. 06.00

Arbejdstider og løn

Vagterne ligger mandag-søndag i tidsrummet 06.00-1900. Du skal kunne arbejde i hele tidsrummet.

Uge 51 og 52 er ekstra travle, du skal derfor kunne arbejde i begge disse uger.

Det er muligt at holde 45-60 minutters pause, som er selvbetalt. Vi ser gerne, at du kan arbejde tre-fem dage om ugen - herunder skal du som minimum kunne arbejde to weekender om måneden. Du vil få en blanding af faste og tilkaldevagter. Der vil efter oplæringen løbende blive lavet vagtplaner på ugebasis.

Basislønnen er 123,42 kr. i timen. Pension optjenes efter tre måneder. Det første år, du er ansat gennem Moment, får du det arbejdsgiverbetalte pensionsbidrag udbetalt som et tillæg til din løn. Din beregnede timeløn, efter tre måneder - inklusiv blandt andet udbetalt pension og andre overenskomstmæssige tillæg - er derfor minimum 133,29 kr. i timen.

Der er løbende opstart - så send gerne din ansøgning allerede i dag.

Vi glæder os til at høre fra dig!

  

Virksomheden

Coop.dk MAD er en kendt dagligvarekæde, som forhandler kvalitetsvarer. De har ca. 80 butikker på Sjælland samt en internetbutik. I selve internetbutikken er der ansat ca. 70 medarbejdere, og denne er beliggende i Vallensbæk.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.