Installationskoordinator til Ballerup

Opslået: 22-09-2021, job nr. 156829

Nyder du at have en bred kontaktflade? Så er det måske dig vi søger som installationskoordinator til fitnessudstyr og maskiner hos Fitness & Healthcare Group i Ballerup.

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
24-10-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Fitness & Healthcare Group tilbyder fitness- og behandlingsudstyr til professionelle og private kunder i hele Danmark. Fitness & Healthcare Group har et bredt udvalg af kvalitetsmaskiner og behandlerudstyr fra førende producenter, som vi sælger via egen salgsafdeling, vores webshops og igennem samarbejdspartnere i detailbranchen.

Din opgave bliver at sørge for leverancen sammen med dine kollegaer i indkøb, salg, lager og service. Du får en central rolle, da du skal sørge for, at kunden får sit udstyr leveret på rette sted til aftalt tid. Dine opgaver kommer bl.a. til at indebære:

  • Ugentlige leveringsmøder med indkøb, lager og salg.
  • Leveringsaftaler med kunderne og evt. inspektion af faciliteter inden levering
  • Allokering af interne og eksterne ressourcer til opgaverne
  • Opfølgning på leveringer i Navision og Sales Force samt daglig support til salg og lager i forbindelse med leveringer
  • Support til serviceteknikere før og under leveringer

Derudover vil du også skulle stå for opfølgning på levering, overlevering og efterkalkulation samt håndtering af reklamationer ved fejl og mangler.

Til gengæld kan vi tilbyde dig at blive en del af en spændende branche, der har sundhed på agendaen. Vi tilbyder både et røgfrit miljø, pensionsordning, sundhedsforsikring og andre goder. Vi sørger for et godt introforløb, og du vil opleve en god social atmosfære med dejlige kollegaer.


Din profil

Vi forestiller os, at du har en teknisk baggrund - gerne som mekaniker, elektriker, reparatør eller lignende. Det kan også gå an, hvis du har anden relevant erfaring, der matcher jobprofilen. Du er en dygtig kommunikatør - både på dansk og engelsk - og har nemt ved at læse- og forstå engelske manualer og servicebøger.

Du betragter dig selv som værende serviceminded og trives i en rolle med en bred kontaktflade – internt som eksternt. Du besidder flair for IT og er bekendt med Salesforce, MS Office pakken. Kendskab til MS Dynamics NAV er et krav.

Derudover trives du i et tempofyldt arbejdsmiljø og vægter god kundeservice højt, hvor du selvfølgelig sætter en ære i at levere et godt stykke arbejde – både over for kunderne og dine kollegaer.

Ved samtale skal du fremvise kørekort (minimum kategori B) samt en straffeattest.

Det er ikke et krav, at du har teknisk erfaring med fitnessudstyr, da vi vil sørge for, at du får en grundig introduktion til vores dagligdag.


Praktiske informationer

Der er tale om en fastansættelse hos Fitness & Healthcare Group på 37 timer om ugen fra mandag til fredag indenfor almindelig kontortid.

Opstart i stillingen er hurtigst muligt

Du tilbydes en konkurrencedygtig månedsløn i stillingen.

Lokation: Ballerup


Proces

Hvis du er interesseret i stillingen og kan genkende dig selv i den profil, vi søger, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag.

Vi holder løbende samtaler, og jobbet vil blive lukket, så snart den rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Virksomheden

Fitness & Healtcare Group repræsenterer en lang række anerkendte brands og er specialister inden for fitness- og healthcare-løsninger.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.