Technical Writer til Genmab i København

Opslået: 20-09-2021, job nr. 156673

For Genmab søger vi en Technical Writer til opstart hurtigst muligt

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
22-10-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Genmab søger en Technical Writer, der i det daglige vil skulle bistå The information Security team med at udarbejde diverse policys, standarter, styrings baserede dokumenter, teknisk materiale og procedurebeskrivelser.
Det bliver i den forbindelse din fornemmeste opgave at sikre, at selv samme materiale bliver så nøjagtigt, konkret og forståeligt som muligt. Materialet har til formål at instruere, vejlede og informerer relevante interessenter i og uden for Genmab.
Derudover vil du som Technical Writer komme til at spille en afgørende rolle i forbindelse med Genmabs mål om at blive ISO 27001 certificerede.

Du vil ydermere få til opgave at:

 • Samarbejde med dokumentejerne, for at sikre den nødvendige kvalitet.
 • Sikre at dokumenterne overholder Genmabs designguide og SOP’er, der definerer dokumentformatet.
 • Samarbejde med brugeren for at sikre, at dokumenternes indhold fremstår klart og forståeligt.
 • Sørge for at dokumenterne kan godkendes (support ift. godkendelsesprocessen).

Du vil i jobbet skulle referere direkte til the Principal Security Officer.

Din profil

Vi forestiller os, at du tidligere har ageret i en lignende rolle – gerne som Technical Writer - men dette er ikke et krav. Du har som minimum en relevant bachelorgrad, eksempelvis i kommunikation eller informationsteknologi.
Såfremt du fra tidligere er vant til at udarbejde politikker, standarter og andre styringsdokumenter betragtes det som en fordel.

Som person er du selvstændig, ansvarsbevidst og struktureret. Du besidder stærke kommunikative egenskaber både på skrift og i tale, og du trives i en hverdag med en bred kontaktflade.

Derudover søger vi dig, der:

 • Har solid erfaring med diverse Microsoft 365 Office værktøjer
 • Evner at præcisere og konkretiserer policys, standarder og andet teknisk materiale
 • Er organiseret og detaljeorienteret.

Da koncernsproget hos Genmab er engelsk forventes det, at du behersker selvsamme på skrift og i tale.

Arbejdstider og løn

 • Opstart: snarest muligt.
 • Vikariatet forventes at vare 3 måneder, med mulighed for forlængelse
 • Der tilbydes en attraktiv månedsløn efter kvalifikationer.
 • Lokation: København.
 • Arbejdstid: 37 timer/ugen

Virksomheden

Genmab blev stiftet i 1999 og er et dansk-amerikansk biotekfirma, der udvikler antistoffer mod kræft. I Genmab arbejdes der med beslutsomhed og med respekt for hinanden. Enkeltpersoner tildeles autonomi til at drive udviklingen af innovative produkter og løsninger velvidende om at integritet er en kerneværdi i hele virksomheden. Teamwork og respekt er centralt i arbejdet hos Genmab, hvilket sikrer et åbent, inkluderende og støttende professionelt miljø på tværs af deres internationale lokationer.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.