Tekniske servicemedarbejdere til Trekantområdet

Opslået: 06-07-2021, job nr. 152128

Vil du bruge din tekniske snilde og naturlige servicegen til opsætning af måleudstyr/software hos en virksomhed, der udvikler innovative løsninger? Så se mere her!

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
15-08-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Nielsen Media er i øjeblikket i gang med at installere devices i udvalgte husstande til måling af danskernes TV- og streamingforbrugsvaner. Til denne opgave søger vi servicemedarbejdere med teknisk flair til Trekantområdet, hvor det bliver din opgave, at:

  • opsætte måleudstyr
  • installere software på tablets og smartphones
  • introducere og vejlede i brugen af måleudstyret
  • være ansvarlig for løbende vedligehold og udskiftning af måleudstyret samt eventuel opgradering af software.

I jobbet vil du løbende skulle tage kontakt til husstande for at planlægge kundebesøg eller installation af software (der også kan foregå telefonisk). Vi har derfor en forventning om, at du trives med den opsøgende dialog.

Om dig

For at få succes i jobbet er der flere afgørende faktorer. Vi søger dig, der:

  • Er serviceminded
  • Har flair for teknik, da du er ansvarlig for installation af en plug & play router, TV-måleinstrumenter samt en app til de deltagende husstande
  • Har stærke formidlingsevner på dansk og kan gøre dig forståelig på engelsk
  • Er proaktiv, arbejdsom og kan planlægge din egen tid.

Det er afgørende, at du er serviceminded, da enhver, du besøger, skal sidde tilbage med en positiv oplevelse, når du er gået ud ad døren. Du kommer med et smil på læben og en god energi men er samtidig ydmyg som den besøgende i andres hjem. Når du kommunikerer i jobbet, så er du god til at finde balancen mellem at give en god service og hurtigt at nå ind til sagens kerne.

Derudover har du en god forståelse for teknik. Du er måske den, som familien ringer til, hvis der er bøvl med opkobling af internetforbindelsen, og du kan uden problemer tilslutte en Chromecast eller softwareopdatere mobilen.


Det er et krav, at du har kørekort B. Hvis du kan stille egen bil til rådighed, får du kørselsgodtgørelse. Har du ikke egen bil, vil der være mulighed for at få stillet en bil til rådighed til formålet.

Praktisk

Stillingen er en ansættelse på seks måneder med opstart i primo august.

Da du skal installere måleudstyr på tidspunkter, som er afstemt med husstandenes ønsker, vil der være installationer, der falder uden for normale arbejdstid. Du kan selv tilrette dine arbejdstider i forhold til de indkommende installationsopgaver og skal derfor trives med håndtere egen planlægning og rapportering i henhold til denne. Weekendarbejde kan forekomme.

Du tilbydes en fast månedsløn efter kvalifikationer.

Der vil være en virtuel oplæring, hvor du sammen med dit team bliver lært op, så du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver. Grundet oplæring er der ikke mulighed for at have ferie i starten af august.

Herfra

Hvis du er interesseret i stillingen - så tøv ikke med at sende afsted allerede i dag. Der vil være ansættelsessamtaler i løbet af uge 29 og i starten af uge 30.

Virksomheden

Nielsens innovative løsning giver det danske marked et samlet overblik over seeradfærden på traditionelle tv-distributions- og streaming platforme. Foruden lineær tv vil dette betyde synlighed af BVOD-tjenester (Broadcast Video On Demand) på tilsluttede tv’er og digitale enheder i hjemmet.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.