Produktionsmedarbejder

Opslået: 10-06-2021, job nr. 151360

Vellønnet og spændende fuldtidsjob i Odense S. Søger du et fysisk arbejde, og kan du arbejde fuldtid til og med august? Så er dette måske jobbet for dig

Fyn + Øer
Vikariat
Fuldtid
04-07-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Virksomheden, som du kommer til at arbejde for, er en international emballagevirksomhed, som fremstiller en bred vifte af aluminium- og plastemballage til fødevarer. Du kommer til at arbejde i virksomhedens produktion, hvor du skal betjene de maskiner, der fremstiller emballagen og derefter pakke den i kasser. Der er et godt arbejdsmiljø med god stemning og en fri omgangstone blandt medarbejderne i virksomheden.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde og engagerer dig i din arbejdsplads og kollegaer. Du skal være tryg ved at arbejde selvstændigt og effektivt men samtidig se dig selv som en stærk teamplayer. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden. Derudover skal du være indstillet på, at der kan være varmt, og at arbejdet er fysisk krævende.

Arbejdstider og løn

Der er treholdsskift i virksomheden, og arbejdstiderne er som følger:

  • Daghold mandag-torsdag fra kl. 6.00 - 14.17 og fredag fra kl. 06.00 - 12.02
  • Aftenhold mandag-torsdag fra kl. 14.15 - 22.32 og fredag fra kl. 12.00-18.02
  • Nathold søndag fra kl. 22.00-06.02 og mandag-torsdag fra kl. 22.30 - 6.02.

Du bedes notere i din ansøgning, om du er mest interesseret i dag-, aften- eller nathold. Du vil blive sat grundigt ind i opgaverne under din oplæring.

Grundlønnen er 140,65 kr. i timen. Efter kl. 18.00 gives et tillæg på 40,85 kr. per time.

Der vil blive holdt samtaler løbende med henblik på opstart i uge 24 - så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Virksomheden er en innovativ, international emballage virksomhed, der fremstiller en bred vifte af aluminium og termo-formet plastemballager til fødevarer. Virksomheden har aktiviteter i syv lande i Europa og beskæftiger 250 medarbejdere. I Danmark er virksomheden beliggende i Odense S.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.