Pakkerimedarbejdere til stort gartneri i Odense N

Opslået: 14-05-2021, job nr. 150460

Er du fiks på fingrene, og kunne du tænke dig et vellønnet job i grønne omgivelser? Så kunne dette job måske være noget for dig.

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
13-06-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

 Jobbet

Der er tale om et job hos vores kunde i Odense N., hvor du kommer til at arbejde på et stort gartneri. Dit arbejde består primært i at pakke blomster i poser, sætte disse i kasser og mixe dem i farver, osv. Der vil yderligere være andre ad hoc-opgaver ind i mellem. Hvis du er fiks på fingrene, og har fysikken i orden, så er dette det perfekte job.

Der er en rigtig god stemning og et godt socialt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Gartneriet er beliggende i Odense N.

Din profil

Vi forestiller os, at du for eksempel er i gang med at tage et sabbatår, og derfor har mulighed for at arbejde hver dag. Den rette kandidat er glad for fysisk arbejde, er fleksibel, fiks på fingrene og trives i et drivhus. Det er desuden altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden. Du skal kunne trives i et miljø, der til tider, er hektisk.

Arbejdstid og løn

Jobbet er med opstart hurtigst muligt, og vil løbe frem til omkring den 1. september.

Vi forventer, at du kan arbejde mandag til fredag hver uge.

Arbejdstiderne kan variere afhængigt af travlheden. Dog vil de oftest ligge i tidsrummet kl. 7.00-15.20. Du vil få en blanding af faste vagter og tilkaldevagter. Der kan også være lange perioder, hvor du arbejder fuldtid.

Der er en fast timeløn på 149,11 kr.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

  

Virksomheden

Virksomheden er et større gartneri, som har afdelinger forskellige steder i Odense og omegn. De leverer en stor del af deres produktion til udlandet - men også en mindre del her i Danmark. Der er ca. 100 faste medarbejderere i alt, som er fordelt på forskellige lokationer.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.