Trainee til Puori i København

Opslået: 07-06-2021, job nr. 151276

Vil du arbejde i hjertet af København i en entreprenant virksomhed, hvor sundhed og god livsstil er i højsædet? Så søg den unikke mulighed som Trainee hos Puori.

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
30-06-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Du vil komme til at arbejde lige dér, hvor hjertet banker i Puori – nemlig centralt i København hvor hovedkontoret er beliggende. Som Trainee får du fra starten et stort ansvar og dine egne opgaver, samtidig med at der bliver lagt en plan for din udvikling med en stejl læringskurve og ansvar.

Som Trainee hos Puori har du først og fremmest det daglige ansvar for håndteringen af webshopordre - herunder pakning af produkter. Derudover bidrager du ugentligt til kundesupport, supply chain, finance og administration. Din udviklingsplan vil blive revurderet hvert kvartal ud fra interesse, fremdrift og kompetencer og bliver understøttet med læring, undervisning etc., så der hele tiden bliver bygget på, og du kan udvikle dig i stillingen. Målet er, at du, efter et til to år, kan tage springet internt til en mere specialiseret stilling.

En vigtig del af jobbet er at opgradere og udvikle pakkeforsendelser af vores webshopordre og gøre dette til verdens bedste oplevelse for vores loyale kunder. Senere vil dette skulle implementeres på vores USA-lokation, hvor du vil komme til at spille en stor rolle – mere konkret forventes det, at du i slutningen af 2021 eller start 2022 får en helt unik mulighed for at opstarte den nye lokation i San Fransisco.

Virksomhedssproget er engelsk, da Puori har kunder overalt i verden - så dette skal du være fortrolig med at bruge både på skrift og i tale.

Din kommende arbejdsplads og kolleger

Puori er beliggende centralt i København K i lækre, nyrenoverede lokaler med udsigt over havnen, eget gym og - helt bogstavelig talt - højt til loftet.

Som del af en mindre vækstvirksomhed kan du se frem til at blive mødt med stor tillid og derfor også stort personligt ansvar for opgaverne. Du får således en central rolle, hvori du kan udvikle dig og samtidig vokse i opgaven til at kunne varetage yderligere opgaver fremadrettet. Det kan være inden for administration, finans, logistik eller marketing. For den rette kandidat vil der være rig mulighed for en stejl udviklingskurve med en masse spændende opgaver og personlig udvikling.

Du får 18 ildsjæle som kolleger, som alle brænder for produkterne på den ene eller den anden måde.

Puori har i øvrigt vundet flere priser for deres produkter og er i gang med en vækstrejse.

Er du den nye ildsjæl?

Helt generelt forestiller vi os, at sundhed fylder i din hverdag. Du skal kunne sætte dig ind i produkterne og Puoris vision, så derfor ser vi også gerne, at sport, motion og sund kost er noget, du har en passion for.

Derudover tænker vi, at du kan sætte kryds ved:

  • Har en gymnasial eller HHX-uddannelse
  • Har nogle års erfaring fra studiejob eller andre erhvervserfaringer
  • Kan lide at jonglere med komplekse arbejdsopgaver
  • Trives i et miljø, hvor du skal sætte struktur på dine egne opgaver
  • Har lyst til at vokse med opgaven og gradvist få større udfordringer.

Puori tilbyder

Du vil blive en del af en arbejdsplads med en unik virksomhedskultur, hvor passion og holdånd er nøgleord, og hvor der er stort fokus på at opnå mål og resultater i flok. Herudover er der stort fokus på medarbejdertrivsel- og udvikling. Der er mulighed for at arbejde fra vores kontor i US i kortere eller længere tid.

Puori tilbyder sundhedsforsikring, sund frokost og ugentlig, fælles træning.

Du vil blive tilbudt en attraktiv månedsløn.

Der er tale om en fastansættelse i et fuldtidsjob. Opstart er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette.

Kontoret er beliggende i lækre omgivelser på Havnegade 41 i København K.

Interesseret?

Moment varetager den indledende rekrutteringsproces.

Du vil, i første omgang, blive kontaktet af Moment, hvis vi ønsker at tage dig i betragtning til jobbet. En eventuel 1. samtale vil blive afholdt hos Moment. Videre samtaler herfra afholdes hos Puori på kontoret i Havnegade, København K.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Virksomheden

"Our business was founded in 2009 in Denmark. We believe that health is an ever-evolving journey centered around making quality decisions within the four cornerstones of a good life: a healthy diet, physical activity, recovery, and balance. We don’t sell quick fixes but we help people understand their origin and show them how to achieve their natural potential. We believe in a preventative lifestyle and a holistic approach to health, and where the modern diet falls short in nourishing us with the nutrients we need, we provide the purest natural supplements for people, for ourselves, and for a healthier future."

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.