Medarbejdere til Matas' webshop - eftermiddagshold

Opslået: 02-06-2021, job nr. 151126

Matas' webshop i Humlebæk har travlt, og vi søger derfor lige nu nye medarbejdere. Lyder dette som noget for dig? Så send os en ansøgning allerede i dag!

Sjælland
Vikariat
Deltid
25-06-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Om jobbet

Matas har travlt - rigtig travlt! Derfor leder vi efter dig, som brænder for at arbejde inden for logistikområdet, hvor du vil blive en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk. Du bliver en del af et humørfyldt team, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar samt en god og fri omgangstone blandt dine kollegaer - præget af stærke værdier og ledelse i øjenhøjde. Vi søger deltidsmedarbejdere, som kan arbejde i tidsrummet 12.30-20.30 mandag til fredag. Det vil være muligt at møde ind senere, hvis du er studerende - for eksempel fra kl. 15.00 eller 16.00. Åbningstiderne lørdag og søndag er fra kl. 08.00-16.00 begge dage.

Dine primære arbejdsopgaver bliver at plukke og pakke ordrer, som landets kunder bestiller online. Konkret skal du ekspedere en masse forskellige varer og produkter og sørge for, at alt er blevet plukket og pakket korrekt, inden kundernes ordrer forlader webshoppen. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i opgaverne, så du er godt klædt på til jobbet. Derudover vil der forekomme andre arbejdsopgaver i webshoppen såsom påpladslægning af varer, vognklargøring, mm.

Bliv en del af holdet

Vi ser gerne, at du har en god ordenssans og går grundigt til værks i dit arbejde. Rutineprægede opgaver er lige dig, og du forstår vigtigheden af stabilitet samt kan holde det kølige overblik, selv når tempoet går højt. Du sætter pris på godt teamwork, men du kan problemfrit arbejde selvstændigt. Derudover skal du være indstillet på et aktivt arbejde, hvor du er på benene en hel dag.

Vi forventer derudover, at du:

• kan arbejde minimum 2-3 gange ugentligt

• kan se dig selv i stillingen resten af 2021, da Matas får travlt i efteråret

• er en holdspiller, der bidrager til et godt arbejdsmiljø og højt humør

• kan starte onsdag d. 16 juni eller mandag d. 21. juni

Alt det praktiske

Opstart:

Der vil være løbende opstart - så tøv ikke med at sende os din ansøgning.

Arbejdstider:

Det er et krav, at du minimum kan arbejde 2-3 gange om ugen. Du skal være indstillet på, at dine vagter bliver en blanding af faste vagter og tilkaldevagter, da vi ikke kan garantere et bestemt antal timer hver uge.

Ansættelsesprocessen

Vi vil sende dig et link til et videointerview, hvis du er det rette match til stillingen. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig, og skal gennemføres for at kunne komme i betragtning til jobbet. Vi vil efterfølgende vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Transport:

Inden du søger stillingen, vil vi anbefale dig at undersøge dine transportmuligheder, da webshoppen er placeret 3,5 kilometer fra Humlebæk Station. Der er enkelte busforbindelser, som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede.

Løn:

121,42 kr. i timen + tillæg i aftentimerne og weekenden samt 6% fritvalgslønkonto og 8% i pension.

Vi glæder os til at høre fra dig!  

Virksomheden

Matas er en af landets førende butikskæder, som både forhandler varer i butikker og online. Du vil komme til at arbejde for deres webshop, hvor du skal være med til at sikre, at kunderne får deres produkter og en god oplevelse med deres online køb.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.