Konsulentchef til Protemp på Fyn

Opslået: 29-05-2021, job nr. 150943

Brænder du for ledelse samt udvikling og fastholdelse af kunder? Og vil du sikre fokus på høj kvalitet og service i alle processer? Så har vi jobbet til dig i Odense og Fredericia.

Fyn Øer
Fastansættelse
Fuldtid
20-06-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Vi søger en konsulentchef til Protemp, som er en del af Moment Group, der er Danmarks største landsdækkende bemandingsvirksomhed. En position, der er opnået ved en målrettet vækststrategi, innovativ ledelse og hårdt arbejde.

Jobbet

I Protemp har vi fokus på opgaver inden for byg og anlæg og leverer mange forskellige håndværkere og øvrig arbejdskraft til kunder i hele landet - hver dag.

Du kommer til at indgå i en dynamisk hverdag, hvor vi arbejder fokuseret og i højt tempo, samtidig med at der er plads den gode stemning. Vi rykker hurtigt, når vi får gode idéer og sikrer, at de bliver implementeret i hverdagen, så vi kontinuerligt rykker os - og rykker vores kunder.

Grundlæggende er det dit ansvar at sikre alle processer i leverancen, således at både kandidater og kunder oplever den bedst mulige service. Du får brug for dine evner inden for koordinering og planlægning, når du skal sikre procesoptimering og effektivisering af arbejdsgange. Din sans for samarbejde og kundepleje vil komme i spil, når du skal samarbejde med salgsorganisationen samt løfte ansvaret for mersalg og kundeudvikling af eksisterende kunder.

Du kommer til at lede og fordele arbejdet, samtidig med at du også har fingrene i den daglige drift. Derfor kan du se dig selv som spillende træner med både kunde- og vikarkontakt.

Du kommer til at få din daglige gang på kontoret i Fredericia eller Odense, hvor du kommer til at arbejde tæt sammen med dit team af mellemledere og konsulenter.

Dine primære opgaver vil blandt andetindebære:

  • Sparring på opgaver med ledere og konsulenter
  • Udvikling af de enkelte medarbejdere
  • Ansvar for mersalg og kundepleje samt opfølgning på kundetilfredshed
  • Ansvarlig ved ansættelser af nye medarbejdere samt oplæring og introduktion
  • Personaleadministration og øvrige ledelsesopgaver
  • Rapportering og forecast

Din profil

Du vil være det rette match, hvis du er en rutineret leder med en positiv indstilling overfor udfordringer såvel som rutineopgaver. Du er vant til at agere i en omskiftelig hverdag, er nysgerrig og lærenem. Du er motiverende og tydelig i din lederrolle. Du går selv forrest og står altid klar til at hjælpe med alle typer af opgaver.

Moment Group inklusiv Protemp er i en rivende udvikling, hvorfor du vil trives godt, hvis du er omstillingsparat og positiv over for ændringer og nye tiltag. Du påtager dig naturligt det ledelsesmæssige ansvar og trives med at træffe beslutninger.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Har ledelseserfaring og et kommercielt mindset
  • Er administrativ stærk og vedholdende
  • Er serviceminded og har god menneskelig forståelse
  • Har stærke kommunikative evner.

Dertil er det en fordel, hvis du har kendskab til branchen.

Vi tilbyder en spændende stilling i en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje og et højt arbejdstempo. Virksomhedskulturen er professionel og præget af en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til nye idéer.

Kontakt og ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR- og Rekrutteringskonsulent Cecilie Cederholm på tlf. 70201835.

Virksomheden

Moment-koncernen er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau, som opererer under selskaberne Moment, TeamVikaren/PersonaleBørsen, Chabber, Job InWest Vikar og Protemp. Yderligere er selskabet Learny med fokus på lektiehjælp en del af koncernen. Koncernen har 11 kontorer i Danmark med en omsætning på mere end DKK 930 millioner og 150 dygtige medarbejdere. Moment-koncernen er ejet af kapitalfonden Axcel.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.