Financial Controller til Moment i Aarhus

Opslået: 29-04-2021, job nr. 150058

Kunne du tænke dig et dynamisk arbejde, hvor du får god mulighed for at udvikle dig fagligt- og personligt? Så har vi en spændende mulighed til dig!

Midtjylland
Fastansættelse
Fuldtid
11-05-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Moment Group er en af landets største bemandingsvirksomheder. En position der er opnået ved en målrettet vækststrategi, innovativ ledelse og hårdt arbejde. Vi er en danskejet, landsdækkende bemandingsvirksomhed.

Jobbet

Vores rejse er lige begyndt, og vi søger derfor en Financial Controller, der har lyst til at tage del i vores ambitioner og målsætninger. Som vores kommende Financial Controller bliver du tilknyttet Moments hovedkontor i København, men får din daglige gang hos TeamVikaren i Aarhus, som også bliver det selskab, som du, i første omgang, kommer til at fokusere på. Du kommer til at referere til vores CFO, der fysisk sidder på kontoret i København, men du vil også få tæt kontakt til vores Økonomichef og forretningen.

Du kommer til at arbejde på tværs af rapportering, controlling, administration, sparring og rådgivning – og så skal du spille en vigtig rolle i Moments arbejde med at strukturere, systematisere og effektivisere processer og arbejdsopgaver på tværs af Moment-koncernens selskaber. Derudover vil der være rejseaktivitet rundt på landets kontorer.

Dine primære opgaver bliver:

  • Månedsafslutning, periodiseringer, controlling, rapportering etc.
  • Afstemninger
  • Integrationsopgaver i forbindelse med sammenlægninger og fusioner
  • Ajourføring af anlægskartoteker og leasingoversigter
  • Lønkørsel- og administration
  • Regnskabs- kontrakts- og forsikringsmæssig håndtering af biler og lejemål.

Du bliver en del af en dynamisk virksomhed, hvor tempo, godt kollegaskab og fagligt højt niveau er gennemgående karaktertræk. Da du bliver en nøglespiller i den fremtidige strategi, kan du se frem til at blive mødt med stor tillid, hvor du får gode muligheder for at udvikle dig personligt såvel som fagligt samt sætte dit personlige præg på arbejdsprocesserne og den forretningsmæssige udvikling. Det kan være implementering af en ny proces for månedsafslutninger eller effektivisering og optimering af Moments generelle brug og håndtering af data.

Din profil

Moment leder efter en profil, der har lyst til at engagere sig fagligt, skabe struktur og implementere processer og systemer. Du er udadvendt, og du stiller dig ikke tilfreds med halve løsninger. Du er ligeledes ambitiøs og resultatorienteret uden at gå på kompromis med fagligheden og kvaliteten.

Da du får et stort ansvar i et lille team, skal du kunne bidrage med idéer til, hvordan tingene kan optimeres – og du skal have projektlederevnerne, samt den nødvendige energi, til at omsætte dem til nye løsninger. Du trives i en udadvendt rolle, hvor du er i dialog med mange forskellige kolleger på tværs af organisationen og selvfølgelig kunne levere inden for aftalte deadlines.

Fagligt rummer dit CV:

  • En økonomisk orienteret uddannelse og minimum 10 års hands-on erfaring med lignende opgaver
  • Solid erfaring med Excel
  • Regnskabsteknisk forståelse
  • Erfaring med koncernregnskab.

Kontakt og ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige - så jo før du søger, desto bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Cecilie Cederholm, på tlf. 70201835.  

Virksomheden

Moment-koncernen er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau, som opererer under selskaberne Moment, TeamVikaren / PersonaleBørsen, Chabber og Protemp. Yderligere er selskabet Learny med fokus på lektiehjælp en del af koncernen. Koncernen har 11 kontorer i Danmark med en omsætning på mere end DKK 930 millioner og 150 dygtige medarbejdere. Moment-koncernen er ejet af kapitalfonden Axcel.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.