Friske eksamensvagter til Fyn

Opslået: 21-04-2021, job nr. 149620

Har du interesse i et anderledes vikariat som eksamensvagt? Og kan du arbejde den 21. maj? Så er der nu mulighed for at få vagter på Fyn!

Fyn + Øer
Vikariat
Hurtige penge
21-05-2021

Hvad går jobbet så ud på?

På trods af at Danmark lige nu står i en lidt anderledes situation, så forbereder vi os stadigvæk på, at der er en masse elever, der skal til terminsprøver og eksaminer til sommer. Det er muligvis gode nyheder for dig, da der er mulighed for at blive en del af et fast korps fremover og tjene hurtige penge.

Som eksamensvagt bliver det din fornemmeste opgave at sikre, at eleverne får en god eksamensoplevelse, samt at de får den hjælp, som de har brug for – men vigtigst af alt – at samtlige regler og procedurer samtidig overholdes. Det, at være til eksamen, er ikke altid lige sjovt, og derfor kommer du til at spille en ret central rolle i at bevare roen og sikre overblikket.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

 • Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen
 • Uddele opgaver og papir under prøven
 • Starte eksamen ved at læse op fra manus
 • Følge elever på toilettet
 • Modtage og registrere elevernes besvarelser
 • Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler
 • Gangvagter hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Hvad forventer vi af dig?

Det er en fordel, dog ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Det betyder nemlig, at du selv har været igennem flere eksaminer og kender til procedurerne i forbindelse hermed.

Du vil blive en del af et positivt og engageret team, der ved, hvordan man tager sig kærligt af eleverne, og samtidig også hvordan man sikrer ro og orden i andedammen. Vi forventer, at du er fokuseret, når du er på skolen, og at du tager ansvar for dine opgaver. Den rette kandidat til jobbet kan med hånden på brystet svare ja til følgende:

 • Jeg kan møde til tiden, og er altid velforberedt
 • Jeg udviser tolerance og myndighed overfor eleverne
 • Jeg kan arbejde i perioden fra den 17. maj - 8. juni 2021.

Det praktiske

 • Der vil være vagter i Odense og Svendborg.
 • Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.30-16.00.
 • Lønnen er 140 kr. i timen.
 • Du skal kunne arbejde den 21. maj.

OBS: Vi garanterer ikke vagter, da antallet af vagter, vi kan tilbyde dig, afhænger af, hvorledes dine vagtønsker matcher skolens behov - ligesom der heller ikke altid er vagter hver dag i vagtperioden, men på udvalgte dage i den givne periode.

Hvad skal du gøre herfra?

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du, på baggrund af videointerviewet, forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet som eksamensvagt.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny. Vi ser frem til at høre fra dig! 

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.