Økonomi- og administrationsmedarbejder

Opslået: 16-04-2021, job nr. 149368

Er du administrativt skarp, og har du erfaring med sagsbehandling? Og motiveres du af at arbejde i en organisation centralt beliggende i København, der arbejder for et bedre miljø?

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
17-05-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Grundlæggende handler dit job om at sikre, at DPA-System leverer en god support til brugere og kunder inden for økonomi og administration. Som del af en mindre organisation kan du se frem til at blive mødt med stor tillid og derfor også stort personligt ansvar for administrative opgaver og projekter. Du får således også en nøglerolle i at udvikle og drive afgørende projekter på tværs af organisationen. Det kan være at strømline og dokumentere forskellige arbejdsgange eller effektivisere og optimere processer og systemer. DPA-System er styret af lovgivningen, og du kommer derfor til at arbejde i en organisation hvis arbejdsgange ændres i takt med lovgivningen på området.

Din kommende afdeling består i dag af to medarbejdere, en økonomi- og administrationsmedarbejder og CFO, som du kommer til at referere til. Arbejdsmiljøet er uformelt og kendetegnet ved optimisme, gode idéer, hjælpsomhed og godt humør. Opgaverne i teamet tæller bl.a. forecasting, controlling, budgettering, sagsbehandling og administration. Du kommer primært til at arbejde med sagsbehandling og administration, og da bogholderifunktionen er outsourcet, kommer du også til at have en tæt og løbende dialog med bogholderiet.

Dine primære arbejdsopgaver bliver bl.a.

  • Sagsbehandling i forbindelse med skrotningsprocessen
  • Varetage dialogen med det eksterne bogholderi og opgaver der bliver afledt heraf
  • Vejlede og supportere brugere via telefon og mails om fakturering, betaling og andre spørgsmål vedrørende økonomi og administration
  • Udarbejde af arbejdsgangsbeskrivelser
  • Indhente den nødvendige information fra kollegaer til brug for udarbejdelse af arbejdsgangsbeskrivelser

Din profil

Du har en uddannelse inden for administration eller økonomi. Som medarbejder er du struktureret, analytisk og proaktiv, og har et skarpt øje for detaljen. Du lader dig ikke nøjes, men sikrer kvalitet hele vejen rundt. Da du får et stort ansvar i et lille team, skal du kunne komme med idéer til, hvordan tingene kan optimeres – og du skal have projektlederevnerne og den nødvendige energi til at omsætte dem til nye løsninger. Du skal trives i en udadvendt rolle, hvor du er i dialog med mange forskellige kollegaer og kunder og brugere, og selvfølgelig kunne levere inden for aftalte deadlines. Fagligt rummer dit CV:

  • God kommunikator, både skriftligt og mundtligt
  • Erfaring med sagsbehandling og administrativt arbejde
  • Erfaring med telefon- og mailsupport til kunder/brugere.

Praktisk information

DPA-System tilbyder en attraktiv lønpakke med individuel lønforhandling. Derudover tilbyder de kantineordning, sundhedsforsikring, og der afholdes årlige arrangementer, for at vedligeholde det sociale sammenhold.

- Arbejdslokationen: Vesterbrogade 6D,4, DK-1620 København V.

- Arbejdstiderne: Mandag-fredag inden for almindelig kontortid.

Kontakt og ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge stillingen allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Cecilie Cederholm på tlf. 70 20 18 35.

  

Virksomheden

DPA-System er en forkortelse af Dansk Producentansvarssystem. DPA-Systems formål er at udvikle og drive det lovpligtige, nationale producentansvarsregister, samt udforme og administrere en enkel og konkurrenceneutral producentansvarsordning, for de berørte markedsaktører. DPA-System varetager de administrative opgaver som er forbundet med miljølovgivningens regler om producentansvar for elektrisk og elektronisk udstyr, batterier og biler. Producentsansvaret betyder, at producenter og importører af elektrisk udstyr, batterier og biler skal organisere og finansiere tilbagetagelse og håndtering af produkterne, når disse er udtjente, samt indberette oplysninger til et centralt producentregister hos DPA-System. DPA-System er en selvejende, nonprofitorganisation, som er oprettet i medføre af Miljøbeskyttelsesloven til at administrere reglerne, om producentansvar for produktgrupperne elektrisk og elektronisk udstyr, batterier og akkumulatorer og udtjente biler. DPA-System har til formål at varetage driften af de nationale producentregistre, samt at udforme og administrere en enkel og konkurrenceneutral producentansvarsordning for de berørte markedsaktører.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.