Regnskabschef til unik virksomhed i Sorø

Opslået: 08-04-2021, job nr. 149092

Er din hjemmebane økonomi og regnskab? Og kunne du tænke dig at være med til at sikre strategien i en virksomhed, der har fokus på medarbejdertrivsel- og udvikling?

Sjælland
Fastansættelse
Fuldtid
08-05-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Regnskab, økonomistyring og controlling

Vi søger en regnskabschef, der vil være en del af Altan.dk's vækststrategi. Med reference til økonomidirektøren for Altan.dk og Platform.AS får du en bred kontaktflade på tværs af de to virksomheder. Du får selvstændigt ansvar for Altan.dk’s regnskab, controlling og rapportering. Det bliver din opgave at strømline processerne omkring regnskabet.

Dine primære opgaver bliver:

 • Anlægskartotek, afskrivning, til- og af-gange, scrap-værdier med videre
 • Periodiseringer
 • Løbende bogføring på sager
 • Fakturering
 • Kredit-gennemgang af kunder
 • Faktureringsgennemgang på samarbejdskunder
 • Månedsafslutning (afstemninger, bogføring mm.)
 • Udarbejdelse af revisionsmateriale.

Du bliver en nøglespiller i den fremtidige strategi, og du kan se frem til at blive mødt med stor tillid. Miljøet er uformelt og er kendetegnet ved optimisme, gode ideer, hjælpsomhed og godt humør.

En proaktiv og udadvendt regnskabschef med erfaring

Altan.dk leder efter en profil, der har lyst til at engagere sig fagligt samt også socialt. Du er udadvendt og trives med at skabe relationer på tværs af afdelinger. Du er ligeledes ambitiøs og resultatorienteret uden at gå på kompromis med fagligheden og kvaliteten.

Da du får et stort ansvar i et lille team, ser vi, at du kommer med ideer til, hvordan tingene kan optimeres - dertil projektlederevner og den nødvendige energi til at omsætte dem til nye løsninger.

Fagligt rummer dit CV:

 • Cand.merc. Aud. eller HA/HD i regnskab
 • Regnskabsteknisk forståelse
 • Muligvis erfaring som Financial Controller

Derudover vil det være en fordel, hvis du har erfaring med Navision.

Altan.dk er en virksomhed i fuld vækst, og med store planer er der potentielt mulighed for at vokse med firmaet og udvikle sin rolle på sigt.

Kontakt og ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Så jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent, Ida-Marie Brusen

på tlf. 70201835.  

Virksomheden

Altan.dk blev stiftet i 2006 og er Danmarks førende virksomhed indenfor levering og etablering af elevatorer og altaner til eksisterende etageejendomme. De monterer årligt over 3.000 altaner i Danmark og ca. 25 elevatorer. I 2016 ekspanderede Altan.DK deres aktiviteter til også at dække Sydsverige, hvorfor de nu beskæftiger omkring 150 medarbejdere inden for både salg, projektering, produktion og montage i Danmark såvel som i Sverige. Virksomhedskulturen kan beskrives som uformel og med en flad organisationsstruktur.

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.