Area Manager til TeamVikaren i Herning

Opslået: 26-03-2021, job nr. 148861

Brænder du for ledelse samt udvikling og fastholdelse af kunder, samtidig med at du sikrer fokus på høj kvalitet og service i alle processer? Så er det måske dig, vi søger!

Midtjylland
Fastansættelse
Fuldtid
25-04-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

TeamVikaren er en del af Moment Group, der er en af landets største bemandingsvirksomheder. En position der er opnået ved en målrettet vækststrategi, innovativ ledelse og hårdt arbejde. Vi er en danskejet, landsdækkende bemandingsvirksomhed.

Jobbet

Som Area Manager i TeamVikaren bliver du ansvarlig for dit eget team bestående af fire konsulenter, med fokus på Blue Collar, inden for forskellige brancher. Derudover vil du også have det direkte ansvar for enkelte kunder, hvor dit fokus bliver at servicere kunderne med vikar- eller rekrutteringsydelser. Du tilbydes en lederstilling, hvor du får mulighed for at sætte dit eget præg i en varieret hverdag og i en stilling med en stor kontaktflade internt såvel som eksternt.

Du kommer til at varetage det fælles ledelsesansvar for Herning og Silkeborg. Til at starte med kommer du til at arbejde ud fra begge kontorer, hvorefter du vil få din daglige gang i Herning. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dine kommende kollegaer, som har forskellig baggrund, men med fælles kendetegn som faglig stolthed og ét meget kvalitetsbevidst mindset.

Grundlæggende handler dit job om at koordinere, planlægge og sparre med konsulenterne internt i teamet samt også med dine kollegaer i salg. Du kommer til at lede og fordele arbejdet i dagligdagen mellem konsulenterne i dit område, samtidig med at du også har fingrene i den daglige drift.

Dine primære opgaver vil blandt andet indebære:

 • Prioritering & planlægning af ressourcer
 • Sparring med salg vedrørende nye og eksisterende opgaver
 • Sparring på opgaver med konsulenter i forhold til løsning, udvikling og leverance generelt
 • Medvirkende ved ansættelser og afskedigelser
 • Ansvarlig for sikring af oplæring & introduktion
 • Daglig ledelse med stort fokus på trivsel og udvikling.

Du tilbydes en spændende stilling i en innovativ virksomhed med korte beslutningsveje og et højt arbejdstempo. Virksomhedskulturen er professionel og præget af en uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til nye idéer

Spændende virksomhed med et unikt miljø

Vi drives af passion, samarbejdsglæde og ansvarlighed, og vi er ikke bange for skille os ud fra flokken og gøre tingene på en anderledes måde.

Vi vil være de bedste i alt, hvad vi gør – i vores relationer med kunder, kandidater og hinanden.

Din profil

Du har erfaring med ledelse af medarbejdere, en stærk forretningsforståelse og har en kommerciel tilgang til opgaverne.

Du er motiverende og coachende i din adfærd og går selv forrest og klar til at hjælpe med alle typer af opgaver. Da TeamVikaren er innovativ og i konstant udvikling, forventes det, at du er omstillingsparat og positiv over for ændringer og nye tiltag. Du skal udfordre og videreudvikle medarbejderne, og du finder, i en travl hverdag, tid til dette gennem din struktur og overblik - også når tingene går stærkt. Du påtager dig naturligt det ledelsesmæssige ansvar og trives med at træffe beslutninger.

Derudover ser vi gerne, at du:

 • Har ledererfaring
 • Er villig til at gå forrest og få tingene til at lykkes
 • Er udadvendt og imødekommende
 • Er en dygtig kommunikatør
     
  Dertil vil branchekendskab være en fordel.

Kontakt og ansøgning

Hvis du er interesseret i stillingen, vil vi opfordre dig til at søge allerede i dag. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Jo før du søger, jo bedre er dine muligheder.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Cecilie Cederholm på tlf. 70201835.  

Virksomheden

Moment-koncernen er et landsdækkende vikar- og rekrutteringsbureau, som opererer under selskaberne Moment, TeamVikaren / PersonaleBørsen, Chabber og Protemp. Yderligere er selskabet Learny med fokus på lektiehjælp en del af koncernen. Koncernen har 11 kontorer i Danmark med en omsætning på mere end DKK 930 millioner og 150 dygtige medarbejdere. Moment-koncernen er ejet af kapitalfonden Axcel.

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.