Account Payable Manager - Genmab

Opslået: 26-03-2021, job nr. 148792

Har du erfaring med arbejdet i et kreditorbogholderi, og kunne du tænke dig at blive en del af en spændende virksomhed? Så har vi et attraktivt job til dig i København

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
12-04-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

På vegne af Genmab søger vi en Account Payable Manager til et fuldtidsvikariat på tre måneder med opstart hurtigst muligt.

Du vil, i jobbet som AP Manager, få ansvaret for kreditorbogholderiet og de dertilhørende processer - herunder kontakten med både interne og eksterne interessenter. Det bliver, i den forbindelse, din fornemmeste opgave at sende diverse faktura afsted til godkendelse, udføre momskontrol, kreditorkontrol, sidde med rykkerprocessen og godkende regninger. Af samme grund er det essentielt, at du både har en god forståelse for moms og arbejdet i et kreditorbogholderi.

Din profil

Som person er du struktureret og sætter en ære i at udføre et godt stykke arbejde. Vi søger dig, der fra tidligere har erfaring med arbejdet i et kreditorbogholderi, og som formår at bibeholde overblikket i en hverdag med mange sideløbende opgaver. Som person er du optimistisk, positiv, og du er ikke bleg for at kaste dig ud i nye opgaver og nye systemer.

Da du, i jobbet, vil være i kontakt med en lang række samarbejdspartnere på globalt plan, forventes det desuden, at du behersker engelsk på et højt niveau.

Som medarbejder er du imødekommende og omstillingsparat. Du er, som person, en, der har ja-hatten på, og du trives i et dynamisk miljø.

Praktisk information

  • Opstart hurtigst muligt. Vi ser gerne at du kan starte d. 12/4 - 2021
  • Vikariatet forventes at vare tre måneder
  • Arbejdslokationen er Havneholmen 29, København
  • Arbejdstiderne er mandag-fredag i tidsrummet 08-17
  • Du vil modtage en attraktiv timeløn.

Interesseret?

Moment samarbejder med Genmab og håndterer løbende ansøgere, da vi søger en medarbejder med opstart hurtigst muligt. Jobbet tages ned, når rette kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

  

Virksomheden

Genmab blev stiftet i 1999 og er et dansk-amerikansk biotekfirma, der udvikler antistoffer mod kræft. I Genmab arbejdes der med beslutsomhed og med respekt for hinanden. Enkeltpersoner tildeles autonomi til at drive udviklingen af innovative produkter og løsninger velvidende om at integritet er en kerneværdi i hele virksomheden. Teamwork og respekt er centrale i arbejdet hos Genmab, hvilket sikrer et åbent, inkluderende og støttende professionelt miljø på tværs af deres internationale lokationer.

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.