Friske eksamensvagter søges til Århus

Opslået: 23-03-2021, job nr. 148693

Er du ansvarsbevidst, tålmodig og god til at holde overblik, og kan du arbejde i perioden den 6.-14. april? Så tilbyder vi et fleksibelt job i nærheden af dig!

Midtjylland
Vikariat
Deltid
08-04-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

På trods af at Danmark lige nu er i en anderledes situation, så forbereder vi os på, at der stadigvæk er elever, der skal til terminsprøver og eksaminer på landets gymnasiale uddannelser og VUC’er.

Derfor tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af et team, hvor du er med til at sikre, at eleverne får en god eksamensoplevelse. Dét at være til eksamen kan være en stressfuld situation, og du kommer derfor til at løfte en vigtig opgave ved at sikre, at eleverne får den hjælp, de har behov for, samtidig med at regler og procedurer overholdes.

Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:

• Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen

• Uddele opgaver og papirer under prøven

• Starte eksamen ved at læse op fra manus

• Følge elever på toilettet

• Modtage og registrere elevernes besvarelser

• Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler

Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Din profil

Du bliver en del af et positiv og engageret team, der har en serviceminded tilgang til eleverne, samtidig med at procedurer og regler tages alvorligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Det betyder nemlig, at du selv har været igennem flere eksaminer og kender procedurerne i forbindelse hermed.

Den rette kandidat til jobbet skal kunne svare ja til følgende:

  • Du møder til tiden og er velforberedt
  • Du udviser tolerance og myndighed overfor eleverne
  • Du kan arbejde i perioden den 6. april 2021 - 14. april 2021

Jobbet som eksamensvagt kræver din fulde opmærksomhed. Derfor forventer vi også, at du er fokuseret, når du er på skolen og tager ansvar for dine opgaver.

Arbejdstid & løn

Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.15-16.30.

Du skal kunne arbejde d. 9. april.

Lønnen er 112 kr. i timen.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du på baggrund af videointerviewet forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet til som eksamensvagt.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

 

 

 

  

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.