Talent Acquisition koordinator til Genmab

Opslået: 18-03-2021, job nr. 148579

Talent Acquisition koordinator søges til et fuldtidsvikariat hos Genmab i København.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
11-04-2021
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

På vegne af Genmab søger vi en passioneret og engageret Talent Acquisition koordinator, der skal bistå det eksisterende team med diverse search-opgaver. Som TA-koordinator hos Genmab bliver det din fornemmeste opgave at hjælpe til med følgende opgaver:

- Search og pipelining af kandidater
- Løbende dialog med relevante kandidater

Da Genmab fortsat vokser, er det vigtigt, at den nye TA-koordinator sikrer en fremtidig pipeline. Derfor forventes det, at TA-koordinatoren vedligeholder eget og Genmabs netværk samt sikrer synligheden af Genmab på, for eksempel, sociale medier.

Du bliver en del af et velfungerende og dedikeret team, som drives af at yde support til diverse interessenter - interne såvel som eksterne. Teamet er præget af en varm og uhøjtidelig atmosfære, og der er en stor tiltro til den enkelte medarbejder.

Din profil

Vi forestiller os, at du tidligere har ageret i en lignende rolle og herfra har erfaring med search fra enten Pharma- og/eller Biotekbranchen og forstår de forskellige forretningsområder i en R&D-organisation.

Du er, som person, en ’doer’ og har en selvstændig og ansvarsfuld tilgang til dine arbejdsopgaver. Du vil indgå i en travl og dynamisk hverdag, hvorfor det er vigtigt, at du selvstændigt formår at prioritere dine egne opgaver.

Du vil, i jobbet, skulle anvende systemet, Workday (ATS-system), hvorfor det betragtes som en fordel men ikke et krav, at du tidligere har arbejdet med Workday eller lignende ATS-system. Da noget af din hverdag vil foregå i systemet, er det essentielt, at du har sans for detaljen, og at du, som person, arbejder struktureret i behandlingen af data.

Derudover søger vi dig, som:

- Er positiv og omstillingsparat
- Har stærke kommunikative egenskaber
- Trives i en travl og dynamisk hverdag

Det forventes desuden, at du behersker engelsk på skrift og i tale, da koncernsproget hos Genmab er engelsk.

Praktisk information

- Opstart hurtigst muligt. Der er tale om en 12-måneders ansættelse
- Arbejdslokationen er Kalvebod Brygge 43, 1560 København
- Arbejdstiderne er mandag-fredag i tidsrummet kl. 8-17
- Du vil modtage en attraktiv løn

Interesseret?

Moment samarbejder med Genmab og håndterer løbende ansøgere, da vi søger en medarbejder med opstart hurtigst muligt. Jobbet tages ned, når rette kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig! 

Virksomheden

Genmab blev stiftet i 1999 og er et dansk-amerikansk biotekfirma, der udvikler antistoffer mod kræft. I Genmab arbejdes der med beslutsomhed og med respekt for hinanden. Enkeltpersoner tildeles autonomi til at drive udviklingen af innovative produkter og løsninger velvidende om at integritet er en kerneværdi i hele virksomheden. Teamwork og respekt er centrale i arbejdet hos Genmab, hvilket sikrer et åbent, inkluderende og støttende professionelt miljø på tværs af deres internationale lokationer.

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.