Kunderådgivere til Vejle, Aarhus og Aalborg

Opslået: 05-03-2021, job nr. 148267

Brænder du for at arbejde med kundedialog og kunne du tænke dig at blive en del af AML-området (Anti Money Laundering) i en dansk finansiel virksomhed? Læs nærmere her!

Nordjylland | Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
11-04-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Som kunderådgiver skal du gennem sublim kundeservice være med til at sikre, at virksomheden ikke benyttes til hvidvask og andre former for finansiel kriminalitet.

Din primære opgave bliver at servicere virksomhedens kunder, hvor du skal sikre dig at virksomheden kender sine kunder. Gennem telefonisk dialog med kunden, samt gennemgang af dennes data, bliver det din opgave at få en forståelse af kundens brug af virksomheden. De indhentede informationer skal registreres i virksomhedens systemer og din opgave bliver herefter, ud fra en risikobaseret tilgang, at vurdere, hvilken risiko kunden udgør for virksomheden, og om der er belæg for at lave en indberetning.

Du kommer til at arbejde selvstændigt, men kan med stor fordel drage nytte af den viden og ekspertise, der findes i teamet.

Er du vores nye kunderådgiver?

Vi søger dig, som er kundeorienteret og omhyggelig i dit arbejde. Du besidder et højt serviceniveau, og har altid kunden i centrum. Den rette kandidat elsker kundedialogen og kan lide at have travlt.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaring med kundekontakt, samt trives med en bred kontaktflade.
  • Er hurtig på tasterne og vant til at færdes i flere IT-systemer
  • Kommunikerer uden problemer på engelsk og dansk
  • Er omstillingsparat
  • Forstår vigtigheden af at arbejde med fortrolige dokumenter og data

Desuden er det vigtigt, at du trives i en stærk feedbackkultur hvor der vil være stor fokus på produktivitet og kvalitet.

For at komme i betragtning til stillingen skal du kunne fremvise en straffeattest og bekræfte, at du ikke er registreret i RKI eller lignende.

Det er et plus, hvis du har kendskab til AML og compliance.

Det praktiske

Der er opstart d. 6. april eller d. 3. maj og vikariatet forventes at være til 31. december 2021.

Der vil være assessments i uge 12 og i uge 16, hvor der afholdes fælles informationsmøde efterfulgt af personlige samtaler. Alt vil foregå virtuelt.

I forbindelse med opstart vil der være fysisk fremmøde i nogle dage i Vejle, hvorefter du vil arbejde hjemme i en periode minimum frem til sommer. Når Covid-19 situationen tillader det, vil der være mulighed for at møde fysisk op på arbejde i Vejle, Aarhus og Aalborg.

Arbejdstiden er mandag-fredag i tidsrummet fra 08:00-16:30.

Du vil være ansat gennem Moment i ansættelsesperioden.

Du bliver ansat på en HK-overenskomst med en timeløn efter kvalifikationer. 

Virksomheden

En dansk finansiel virksomhed.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.