Friske eksamensvagter søges til Svendborg

Opslået: 24-11-2020, job nr. 146695

Er du ansvarsbevidst, tålmodig og god til at holde overblik? Så tilbyder vi et attraktivt og anderledes job som eksamensvagt i Svendborg d. 09. - 17. december 2020

Fyn + Øer
Vikariat
Hurtige penge
17-12-2020
Jobbet er udløbet! Se vores andre jobs her

Jobbet

  På trods af at Danmark lige nu er i en anderledes situation, så forbereder vi os på, at der stadigvæk er elever, der skal til terminsprøver og eksaminer til vinter på landets gymnasiale uddannelser og VUC'er.
  Derfor tilbyder vi dig muligheden for at blive en del af et team, hvor du er med til at sikre, at eleverne får en god eksamensoplevelse. Dét at være til eksamen kan være en stressfuld situation, og du kommer derfor til at løfte en vigtig opgave ved at sikre, at eleverne får den hjælp de har behov for, samtidig med at regler og procedurer overholdes.
  Dine arbejdsopgaver ved skriftlige eksaminer kan blandt andet indebære følgende ansvarsområder:
  • Tjekke at alle elever er mødt op til eksamen
  • Uddele opgaver og papir under prøven
  • Starte eksamen ved at læse op fra manus
  • Følge elever på toilettet
  • Modtage og registrere elevernes besvarelser
  • Sørge for at eleverne overholder de gældende regler om hjælpemidler
  Du kan også få tildelt gangvagter, hvor jobbet i højere grad er fokuseret på at holde ro omkring lokalerne.

Din profil

Du bliver en del af et positivt og engageret team, der har en serviceminded tilgang til eleverne, samtidig med at procedurer og regler tages alvorligt.

Det er en fordel, men ikke et krav, at du er studerende på en videregående uddannelse. Det betyder nemlig, at du selv har været igennem flere eksaminer og kender procedurerne i forbindelse hermed.

Den rette kandidat til jobbet skal kunne svare ja til følgende:

 • Du møder til tiden og er velforberedt
 • Du udviser tolerance og myndighed overfor eleverne
 • Du kan arbejde i perioden d. 09 - 17. december 2020

Jobbet som eksamensvagt kræver din fulde opmærksomhed. Derfor forventer vi også, at du er fokuseret, når du er på skolen og tager ansvar for dine opgaver.

Arbejdstid & løn

Vagterne vil primært ligge i tidsrummet fra kl. 07.15-16.30.

Du skal kunne arbejde d. 11. og 14. december.

Lønnen er 112 kr. i timen.

Ansættelsesprocessen

Hvis du er det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Er du på baggrund af videointerviewet forsat et match til stillingen, vil du blive ringet op. I den forbindelse vil vi præsentere dig for de skoler, som der er mulighed for at blive tilknyttet til som eksamensvagt.

OBS: Er du allerede tilknyttet Moment som eksamensvagt, bliver du automatisk kontaktet og behøver derfor ikke søge jobbet på ny.

Vi ser frem til at høre fra dig!

 

  

Virksomheden

Vi samarbejder med en række gymnasiale uddannelser og VUC'er. Der vil eventuelt være mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område.

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.