Medarbejdere til Black-Friday hos Matas på nathold

Opslået: 11-11-2020, job nr. 146434

Vil du nå at komme med på dette års Black Friday-hold, når det snart går løs hos Matas i Humlebæk? Så skynd dig at søg jobbet!

Sjælland
Vikariat
Deltid
27-11-2020
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Aktivt job i humørfyldt team med fart over feltet

Som kommende medarbejder i webshoppen, bliver du en del af et ungt og dynamisk team hos Matas’ webshop i Humlebæk, hvor du kommer til at gøre en stor forskel med dit bidrag.

Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er højt til loftet, frihed under ansvar, samt en god og fri omgangstone blandt dine kollegaer. Vi er ved at gøre klar til dette års Black Friday og juletravlheden, hvor du bliver en del af en travl hverdag.

Du kan blive oplært i forskellige arbejdsopgaver så som påpladslægning af varer, eller plukke og pakke ordrer som landets kunder bestiller online. Du har en central rolle og har medansvar for, at kunderne får deres korrekte bestillinger til tiden. Du vil selvfølgelig blive grundigt oplært i opgaverne, så du er godt klædt på til jobbet. Søger du denne stilling, skal du være opmærksom på, at det er et krav, at du kan arbejde på nathold i tidsrummet fra 23.00-07.00 i dagene fra fredag den 26. november til og med onsdag d. 2.december. Før og efter disse dage, er det muligt at arbejde på enten et daghold eller aftenhold.

Er du ikke interesseret i at arbejde på nathold i de dage som er påkrævet, søger vi også webshopmedarbejdere til aftenhold. Du finder også det job på vores hjemmeside.

Bliv en del af holdet

For at blive en del af holdet hos Matas ser vi gerne, at du har en god ordenssans og går grundigt til værks i dit arbejde. Det kræver stor ansvarlighed at indgå på natholdet, så vi forventer at du er stabil og yder dit bedste, hver gang du er på arbejde.

Vi forventer derudover at du;

• Kan arbejde minimum fra d. 26. november til og med 02. december.

• Kan komme til oplæring mandag og tirsdag i uge 48.

    Er en holdspiller der bidrager til et godt arbejdsmiljø, og højt humør.

Alt det praktiske

Opstart:

Der er opstart mandag og tirsdag i uge 48 i tidsrummet kl. 09.00-17.00.

Arbejdstider:

Hvis du er interesseret i det, kan du arbejde på enten dag- eller aftenhold efter den 2. decmeber, hvor natholdet afsluttes. Dagholdet er i tidsrummet fra 07.00-15.00 og aftenholdet i tidsrummet 15.00-23.00.

Der vil være gode muligheder for forlængelse efter december, hvis dette har interesse.

Ansættelsesprocessen

Hvis du kunne være det rette match til stillingen, vil vi sende dig et link til et videointerview. Interviewet vil bestå af en række spørgsmål til dig. Videointerviewet skal gennemføres for at komme i betragtning til jobbet. Vurderer vi, at du skal videre i processen, inviterer vi dig ind til et informationsmøde her hos Moment i København V.

OBS! Forud for en ansættelse hos Matas, skal man kunne fremvise en negativ Corona-test til Moment. Vi vil derfor opfordre dig til allerede nu at bestille en tid til en test, så du kan have et resultat klar ved eventuel ansættelse. På den måde, kan vi passe bedre på hinanden.

Transport:

Inden du søger stillingen, vil vi anbefale dig at undersøge dine transportmuligheder, da webshoppen er placeret 3,5 kilometer fra Humlebæk Station. Der er enkelte busforbindelser som går til adressen, men ellers er mulighederne begrænsede.

Løn:

154,42 i timen inkl. tillæg + 5% i fritvalgslønkonto.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Matas er en af landets førende butikskæder, som både forhandler varer i butikker og online. Du vil komme til at arbejde for deres webshop, hvor du skal være med til at sikre, at kunderne får deres produkter og en god oplevelse med deres online køb

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.