Recruitment Assistant til Moment

Opslået: 24-02-2023, job nr. 182511

Moment søger en dygtig og fleksibel assistent til screening af kandidater til store rekrutteringsprojekter hen over foråret 2023.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
19-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Moment søger en recuitment assistant, som elsker at tale i telefon!

Vi forventer at skulle ansætte op mod 1.000 mennesker henover foråret til nogle af Moments største rekrutteringsprojekter. Projekterne afvikles fra april til ultimo juni.

Derfor håber vi, at du er den, som kan være med til at løfte projektet ved telefoniskkontakt til kandidaterne og gennemse videoansøgninger. Vi forventer, at du er fleksibel og kan tage en kombination af dags- og aftenvagter i afviklingsperioden, samt har mulighed for både at arbejde hverdage og weekender.

Du vil i løbet af ansættelsen få god erfaring med kundehåndtering, koordinering, kommunikation.

Så trives du i et job med meget telefonisk kontakt og en omskiftelig hverdag med korte deadlines - så er du måske vores nye kollega!

Dine opgaver

  • Screene ansøgninger og gennemføre telefoninterviews med kandidater.
  • Gennemgå videointerviews fra kandidater.
  • Administrativt tastearbejde.
  • Håndtering af spørgsmål fra vikarer og kunder.
  • Assistering af konsulenter med diverse ac hoc opgaver.

Du vil primært have fokus på opgaverne under screening af ansøgere og afviklingen af projektet. Dog har vi brug for, at alle byder ind på opgaver i alle faser og bidrager til, at vi i fællesskab kommer succesfuldt i mål!

Din profil

Vi oplever, at du kan få størst succes i stillingen, hvis du har arbejdet i en administrativ og/eller kundeorienteret stilling, hvor du har skullet holde styr på mange opgaver ad gangen. Vi lægger stor vægt på en god menneskeforståelse og kommunikativt stærke evner.

Du behøver ikke at have meget erfaring, men vi håber at finde en, der elsker at tale i telefon, og som elsker at lære noget nyt.

Der vil være en del rutinepræget arbejde, og du skal derfor kunne fastholde motivationen og drivet - når dagene føles lange

Følgende kompetencer ser vi gerne skinne igennem hos dig:

  • Evnen til at formidle både skriftligt og mundtligt.
  • Serviceminded ud over det sædvanlige.
  • Proaktivitet og ansvar i opgaveløsningen.
  • Struktureret og godt overblik.

Dit kommende team

Du bliver en del af et mega sjovt (synes vi selv) team med en høj arbejdsmoral. Vi arbejder effektivt og elsker højt tempo.

Vi arbejder målrettet med store rekttueringsprojekter, og du skal derfor kunne se dig selv bidrage til dette med højt humør og god energi.

Arbejdstimer og arbejdstider

Dato for opstart aftaler vi nærmere ifm. din ansættelsessamtale, men vi forventer, at du er klar til at starte i løbet af marts måned.

Vi afholder løbende samtaler med egnede kandidater.

Du vil få en grundig oplæring og introduktion til opgaverne.

Dine vagter vil typisk være á 6-10 timers varighed og vagtplanen lægges sammen med din nærmeste leder ifm. opstart.

Da vi arbejder projektorienteret forventer vi, at du er fleksibel og i perioder har mulighed for at arbejde tidlig morgen, aften og weekender.

Der er tale om en projektansættelse til ultimo juni med mulighed for forlængelse.

Virksomheden

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med en sund og stærk kultur, samt gode forhold for både vores vikarer og vores dygtige medarbejdere. Vi har syv kontorer i Danmark og tæt på 200 engagerede kolleger.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.