Recruitment & Search Consultant til Moment i KBH

Opslået: 17-02-2023, job nr. 182385

Til Moment Recruitment søger vi en passioneret og erfaren kollega. Er det dig?

Hovedstaden
Fastansættelse
Fuldtid
19-03-2023
Ansøgningsfristen er overskredet. Se vores andre ledige stillinger her.

Recruitment & Search Consultant til Moment i København

Moment er på en vild vækstrejse, og vi er på rekordtid blevet Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau, men vi er slet ikke færdige endnu. Vi er et hus fyldt med ideer og høje ambitioner og vi nøjes aldrig. Moment Recruitment er en nyoprettet forretning i forretningen, hvor vi har samlet specialister i search og rekruttering med det formål at understøtte vores mange kunder i deres jagt på nøglemedarbejdere til faste stillinger.

Vi tilbyder:

Du vil opleve en flad struktur, hvor alle er i øjenhøjde med hinanden, hvor vi leder ud fra et tillidsprincip, og hvor vi tror på, at vores konsulenter og kolleger gør deres bedste, hver dag.

I Moment er vi drevet af vores værdier passion, ansvarlighed og samarbejdsglæde. Vi kan godt lide at være sammen og det skal være sjovt at gå på arbejde – også når vi har rigtig, rigtig travlt.

I kraft af vores status som nyoprettet forretningsområde, vil du opleve rig mulighed for at påvirke processer, løsninger og værktøjer lige såvel som din egen hverdag og muligheder i organisationen. Her er højt til loftet og selvom vi giver gas, når vi har travlt, så vil du også opleve både fleksibilitet og balance imellem arbejde og fritid.

Som ny medarbejder og kollega i Moment vil du opleve imødekommenhed og hjælpsomhed hele vejen rundt og en fælles interesse i at DU skal lykkes, for at vi alle kan lykkes som hold og organisation.

Velkommen til Moment.

Om jobbet:
Sammen med en dygtig researcher kommer du til at bistå vores kunder med end-to-end rekruttering. Du får i den forbindelse ansvaret for følgende opgaver:

  • Afdækningsmøde med kunden, herunder en efterfølgende udarbejdelse af jobprofil og kravspecifikation
  • Search og pipelining af kandidater
  • Screening af relevante kandidater
  • Samtale og test tilbagemelding, vi anvender People test system, og er du ikke certificeret i dette, bliver du det
  • Deltagelse i forskellige branding aktiviteter
  • Stakeholder management
  • Vedligeholdelse af eget og Moments Netværk

Du kommer til at interagere på tværs af mange forskellige segmenter, hvorfor dine opgaver også vil variere i både brancher og profiler. Dette stiller store krav til dine evner som Recruiter, idet din alsidighed og værdikædeforståelse spiller en væsentlig rolle. Du får med garanti en indsigt i mange spændende virksomheder, hvor du vil oparbejde et godt netværk.

Du kan forvente en hverdag, hvor du er i dialog med rigtig mange forskellige interne og eksterne stakeholders. Der er sjældent stille på kontoret og du skal derfor trives med at navigere med en opgaveportefølje, hvor kompleksiteten og diversiteten kan være stor i forhold til antal, profiler, processer og forventninger.

Om dig:

Vi søger dig, som er vant til at varetage rekrutteringsprocessen fra a-z. Du må meget gerne have erfaring fra andre bureauer, men du kan også komme fra en lignende rolle som intern recruiter.

Du er, som person, en ’doer’ og har en selvstændig og ansvarsfuld tilgang til dine arbejdsopgaver. Du vil indgå i en tempopræget og dynamisk hverdag med mange igangværende opgaver. Det er derfor vigtigt, at du formår at prioritere dine egne opgaver samt levere en professional og kvalificeret sparring til dine stakeholders.

Du har desuden en kommerciel tilgang til dit arbejde, hvilket kommer til udtryk i din dialog med både kunder og relevante kandidater. Derudover søger vi dig, som er kvalitetsbevidst og som trives i en rådgivende rolle.

Du er hjemmevant på de sociale medier og er vant til at bruge LinkedIn Recruiter

Du skal beherske dansk til fulde og være komfortabel med at tage dialoger på engelsk

Det praktiske:

Hvis du har spørgsmål vedr. stillingen, er du velkommen til at kontakte Allan Rønne Gudbergsen, Recruitment Director på 3114 6728

Vores kontor i København ligger på Vester Farimagsgade 15, lige overfor Vesterport station.

Vi håndterer løbende ansøgerne, da vi søger en medarbejder med opstart hurtigst muligt. Jobbet tages ned, når rette kandidat er fundet.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Moment er Danmarks førende vikar- og rekrutteringsbureau. Vores ambition er at være en førsteklasses arbejdsplads med en sund og stærk kultur, samt gode forhold for både vores vikarer og vores dygtige medarbejdere. Vi har syv kontorer i Danmark og tæt på 200 engagerede kolleger.

Om Moment

Moment tilbyder studie-, deltids- og fuldtidsjobs og vikariater inden for IT, finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.