Projektleder

Opslået: 03-08-2021, job nr. 152791

Har du erfaring med analytisk arbejde og projektledelse? Og har du lyst til at spille en central rolle i en række spændende projekter hos Saxo Bank? Så kan det være dig, vi søger!

Hele landet
Vikariat
Fuldtid
17-08-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Moment søger en skarp analytisk projektleder til Saxo Bank, der brænder for at arbejde i et professionelt miljø, og som kan starte hurtigst muligt. Du vil i jobbet agere som det koordinerende bindeled på diverse projekter. Det bliver i den forbindelse dit ansvar at stå for den nødvendige opfølgning med interne interessenter, og du vil desuden skulle sørge for, at alle deadlines overholdes til fulde – og ikke mindst sige til, såfremt deadlines er ved at blive overskredet. Af samme grund forventes det, at du har et veludrustet ’stakeholder management gen’, da dette er essentielt for at lykkes i jobbet.

Derudover skal du være superskarp til at analysere større mængder data og finde bl.a. uregelmæssigheder, da dette er en væsentlig del af jobbet.

Din profil

Vi søger kandidater, der besidder en stræk analytisk sans, og som har erfaring med Power BI. Du besidder stærke kommunikative evner både mundtligt og skriftligt, trives med at kommunikere med forskellige stakeholdere og sikrer fremdrift på projekterne. Derudover er erfaring med udarbejdelse af præsentationer i PowerPoint en fordel.

Som person er du:

  • Analytisk
  • Selvkørende og effektiv
  • detaljeorienteret og struktureret

Derudover skal du kunne tale og skrive engelsk på et højt niveau, da du vil få internationale kolleger.

Arbejdstid, løn og proces

Der er tale om et fuldtidsvikariat med opstart hurtigst muligt. Projektansættelsen vil vare året ud.

Arbejdstiden vil ligge inden for normal kontortid mandag til fredag.

Der skal påregnes 2-4 rejsedage om måneden til Amsterdam.

Løn efter kvalifikationer.

Moment varetager ansættelsesprocessen, og da der er hurtig opstart, bedes du sende din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgningerne løbende.

Virksomheden

Saxo Bank

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.