Data Analyst til Danske Bank i Høje Taastrup

Opslået: 01-07-2021, job nr. 152002

Er du en haj til dataanalyse, og brænder du for at udvikle dine kompetencer? Så er det dig, vi leder efter til en attraktiv stilling i Danske Bank.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
08-08-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Vi tilbyder dig lige nu en helt unik mulighed for at få indblik i Danske Bank Technology & Services, da vi søger en Data Analyst til teamet Tax Services. I denne rolle vil du få mulighed for at opbygge ekspertfærdigheder inden for optimering af processer og arbejdsgange omkring, hvordan kunders udbytteskat skal håndteres. Du vil komme til at arbejde inden for et højt prioriteret område og befinde dig i et udfordrende miljø med god mulighed for personlig udvikling.

Det vil være dit ansvar at analysere og validere data med det formål at kunne give fakta om, hvordan afdelingens processer fungerer. Desuden vil du arbejde tæt sammen med kollegaer i resten af organisationen for at kunne levere unikke løsninger til procesgennemsigtighed for alle dele af Danske Bank.

Med andre ord skal du:

  • Lokalisere og udtrække data fra systemer
  • Analysere end-to-end processer for at udarbejde omfattende rapporter
  • Organisere datamodeller i databaser og udvikle data flows
  • Oprette automatiserede overvågnings- og rapporteringsløsninger for at sikre fremragende datakvalitet
  • Samarbejde med kollegaer for at kunne levere data og analyser samt efterfølgende omdanne data til indsigt

Din profil

Du er lidt af en datanørd og har et ønske om at forbedre, udvikle og assistere dit team med dine kvalificerede dataanalyser. Derudover er du engageret og har en udpræget can-do attitude. Du kommer til at være en go-to person, når det kommer til datahåndtering, hvorfor det er vigtigt, at du trives i denne rolle.

Vi ser derudover gerne, at du:

  • Har en videregående uddannelse inden for matematik, økonomi, management information systems eller lignende
  • Har erfaring med Microsoft SQL Service
  • Har erfaring med at arbejde med datamodeller samt at designe og analysere data flows
  • Har erfaring med datavisualiseringsværktøjer (Tableau eller lignende)
  • Er hurtig til at sætte dig ind i nye arbejdsopgaver
  • Kan holde snuden i sporet - også når du har mange bolde i luften.

Det er derudover vigtigt, at du behersker engelsk både på skrift og i tale, da du skal kommunikere med dine kollegaer i Litauen.

Du skal i forbindelse med ansættelsen kunne fremvise straffeattest samt dokumentere, at du ikke er registreret i RKI eller lignende.

Det praktiske

Moment afholder samtaler løbende. Herefter er opstart i løbet af august. Ansættelsen varer til udgangen af juni 2022 – med mulighed for forlængelse.

Du vil få en samlet timeløn på 243,80 kr. (Timeløn:230 kr., samt et overenskomstbestemt tillæg på 6% af din timeløn). Du bliver ansat gennem Moment på HK-overenskomst.

Der er tale om en fuldtidsstilling på 37 timer om ugen inden for almindelig kontortid.

Lokationen er Høje Taastrup - blot fem minutters gågang fra stationen.

Virksomheden

Danske Bank er en nordisk bank med stærk lokal forankring og tætte forbindelser til resten af verden. De har i mere end 145 år hjulpet mennesker og virksomheder i Norden med at realisere deres ambitioner. Danske Bank har mere end 19.000 medarbejdere i 16 lande over hele verden, som betjener deres 3,4 millioner privatkunder, erhvervskunder og institutionelle kunder. Udover banktjenester tilbyder vi også tjenester inden for livsforsikring og pension, realkreditlån, Wealth Management, fast ejendom og leasing.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.