Kundeservicemedarbejder til Unisport

Opslået: 10-06-2021, job nr. 151345

Timingen er perfekt – EM i Danmark og en mulighed hos Unisport i København, kunne det være bedre? Læs mere her.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
17-06-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

 Du bliver en del af Team Nordic hos Unisport, som sidder og supporterer kunder fra Sverige, Norge og Danmark. Som kundeservicemedarbejder skal du tage imod indgående henvendelser på telefon, mail og chat.

 Det vil primært være danske kunder på telefon og svenske/norske henvendelser på mail og chat – Kan du ikke svensk eller norsk, så finder vi ud af det. Det vigtigste er at du brænder for god kundeservice.

Dig

 Vi håber, at du interesserer dig en hel del for fodbold – nu hvor det er hos Unisport. Det er en stor fordel, at man kender til fodboldverdenen på forhånd.

 Derudover håber vi, at du

  • Er en teamplayer
  • Er serviceorienteret
  • Kan lide, at der er travlt
  • Behersker dansk og engelsk.

 Er det bare lige dig, og passer perioden til d. 31. juli dig helt perfekt, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

 Det praktiske

 Der er opstart hurtigst muligt og vi screener og ansætter løbende.

 Vikariatet forventes at vare til d. 31. juli 2021.

 Arbejdstiden er mandag til fredag fra kl. 9 til 17 og i alt 37,5 timer pr. uge.

 Lønnen er 140 kr. i timen grundet Eurobonus.

Arbejdslokationen er i 2450 København SV.


Virksomheden

Unisport er en af Europas førende online forhandler af fodboldstøvler, fodboldtrøjer og andet udstyr, og er samtidig en global medieplatform for fodboldrelateret indhold. Med base i København har Unisport siden 1995 serviceret fodboldspillere og fans med de bedste fodboldprodukter og med kyndig vejledning herom. Ud over butikken i København og Unisport.dk, omfatter Unisport også lokale webshops i Sverige, Norge, Finland, Holland, Tyskland, Frankrig og Østrig - og er endvidere tilgængelig for resten af verden på den engelsksprogede unisportstore.com.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.