Erfaren lagermedarbejder til You Brands i Holbæk

Opslået: 02-06-2021, job nr. 151084

Vil du bruge din lagererfaring i en stilling med gode udviklingsmuligheder hos en af Nordens ledende virksomheder inden for profilbeklædning? Så har vi en attraktiv mulighed.

Sjælland
Fastansættelse
Fuldtid
25-06-2021
Jobbet er ikke længere tilgængeligt. Se vores andre ledige stillinger her.

Jobbet

Som kommende lagermedarbejder bliver du en del af en mindre virksomhed bestående af seks kollegaer, som sammen har ansvaret for at forsyne You Brands' mange kunder med varer. Som lagermedarbejder skal du trives med at arbejde selvstændigt, da du ofte vil have ansvaret for plukningen, pakningen samt varemodtagelsen af virksomhedens varer, der dækker et bredt sortiment af blandt andet profilbeklædning, arbejdstøj og reklameartikler. Det kræver derfor, at du har truckkort for at besidde stillingen.  

Da plukkene i høj grad foregår på el-køretøjer, er det en fordel, hvis du har tidligere lagererfaring og har kendskab til diverse el-køretøjer. Derudover skal du være indstillet på, at der også forekommer manuelt arbejde på gulvet, som blandt andet indebærer nogle tunge løft i løbet af en arbejdsdag. Du bliver en vigtig medspiller, så det forventes, at du går til dine arbejdsopgaver med stort engagement.

Din profil

For at få succes i jobbet skal du trives med at tage ansvar for dine arbejdsopgaver - store som små.

Du bliver en del af en aktiv hverdag, hvor det forventes, at du går proaktivt til dine arbejdsopgaver og er klar til at træde til dér, hvor der er brug for det. Derudover forventer vi, at du:

  • Har truckcertifikat
  • Har kendskab til IT
  • Trives med selvstændigt arbejde
  • Har erfaring med el-køretøjer
  • Går op i kvalitet og er detaljeorienteret

Arbejdstider og løn

Arbejdstider: mandag-torsdag fra kl. 08.00-16.00 samt fredag fra kl. 08.00-15.00.

Løn: Efter kvalifikationer. Derudover er du omfattet af en Sundhedsordning og Pension.

Opstart: Vi ønsker stillingen besat hurtigst muligt

Vi holder samtaler løbende - så send din ansøgning hurtigst muligt.


   

Virksomheden

You Brands Denmark er B2B grossist og en af Nordens ledende virksomheder indenfor profilbeklædning, arbejdstøj og reklameartikler. Varemærke YOU er en af Nordens mest solgte varemærker indenfor profilbeklædning. YOU Brands Denmark blev stiftet i 1997 som Textil Basen ApS. I 2006 opkøbte de Camus A/S og i 2012 skifter de navn til YOU Brands Denmark. Alt starter ”in-house” hos os. Produkterne udvikles i samarbejde med dygtige produktudviklere, designere samt indkøbsafdeling.

Om Moment

Moment tilbyder studiejob, deltids- og fuldtidsjob og vikariater inden for IT, Finance, kundeservice og salg, lager og logistik. Vi er et af Danmarks førende rekrutterings- og vikarbureauer, og som ansat gennem Moment kommer du ud hos nogle af Danmarks mest attraktive virksomheder. Moment varetager hele jobprocessen fra ansøgning til ansættelse, og du er derfor sikret en professionel behandling gennem os. Læs mere om Moment her.