Teknisk koordinator i Field’s for Steen & Strøm

Opslået: 19-01-2021, job nr. 147583

Vil du være med til at varetage driftsledelsen i et storcenter og har du kendskab til det tekniske område? Så har vi en spændende jobmulighed til dig ved Steen & Strøm.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
01-02-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

For Steen & Strøm Danmark A/S søger vi en teknisk koordinator til at assistere den tekniske manager i storcenteret Field’s beliggende i København. Som koordinator får du en driftslederrolle, hvor du i tæt samarbejde med lederen sikrer den daglige drift ved at hjælpe med at lede, fordele og prioritere driftsopgaver for det tekniske personale.

Stillingen indebærer blandt andet administrative opgaver på kontoret med et team bestående af fire kollegaer inden for drift og teknik-området. Størstedelen af arbejdsdagen vil dog gå med rundering i og omkring hele centeret for bl.a. at tilse og godkende diverse vedligeholdelsesopgaver og -projekter. Du vil fx stå for at aflæse målere, tilse bl.a. defekte lyskilder og sikre at alle flugtveje er ryddet og tilgængelige.

Som teknisk koordinator har du meget kontakt og samarbejde med bl.a. Facility Service, Centerteamet, kunder, rengøringspersonalet og øvrige leverandører, så det er vigtigt, at du er serviceorienteret som person og er præsentabel, når du færdes i centeret.

Derudover indebærer dine ansvarsområder følgende:

  • Overvågning og optimering af CTS og alarmer og sikre komfort (El, vand, varme og køl)
  • Aktiv deltagelse i ugentlige møder med Drift og Teknik-teamet
  • Medvirke til energioptimering samt øvrige ad hoc-opgaver

Din profil

Du trives i en travl hverdag, hvor du har rigtig mange bolde i luften. Det er derfor meget vigtigt, at du er struktureret i din arbejdstilgang og kan lide at have en dag med alsidige arbejdsopgaver, der både foregår på kontor og rundt i hele centeret. Rent fagligt kan du fx komme fra en teknisk baggrund eller have erfaring som projektleder.

Vi ser gerne, at du er teknisk velfunderet og har kendskab til en eller flere af følgende tekniske områder: ABA, Ventilation, VVS, afløb, el, sprinkler, energi optimering og CTS. Da du vil tage aktiv del af driftsledelsen, er det i øvrigt en fordel, hvis du har erfaring med personaleledelse, men dette er ikke et krav.

Det er derudover optimalt, hvis du:

  • Er selvstændig og proaktiv i din tilgang til arbejdet
  • Arbejder med højt drive og moral i samarbejde med dine kollegaer
  • Har øje for detaljen og er kvalitetsbevidst i dit arbejde

Arbejdstider og løn

Jobbet er med opstart d. 1. marts 2021, og der er foreløbigt tale om 6 måneders fuldtidsansættelse, men med mulighed for forlængelse.

Du kommer til at arbejde i dagtimerne, typisk i tidsrummet mellem kl. 08.00-17.00.

Løn er ud fra kvalifikationer.

  

Virksomheden

Steen & Strøm er en skandinavisk centerkæde, som driver flere indkøbscentre i Norge, Danmark og Sverige. Koncernen er inddelt i de tre lokale selskaber: Steen & Strøm Norge AS, Steen & Strøm Danmark A/S og Steen & Strøm Sverige AB. Hovedkvarteret ligger i Oslo, Norge.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.