Key Account Manager hos Hans Kjær Trading A/S

Opslået: 12-11-2020, job nr. 146290

Trives du med at etablere og bibeholde stærke kunderelationer? Og vil du være med til videreudvikle forretningen hos en succesfuld virksomhed inden for en verden af frugt? Se her!

Sjælland
Fastansættelse
Fuldtid
07-02-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

For Hans Kjær Trading A/S i Hørsholm søger vi en tillidsfuld person som er frisk på at gå nye veje og tænke kreativt i forhold til potentielle kunder, men som også kan pleje og udbygge eksisterende relationer og porteføljer.

Frugt er meget mere end det man køber i supermarkedernes frugt- og grønt-afdelinger. Det indgår i stort set alle andre afdelinger i supermarkedet i bearbejdet form, som en del af produkter såsom, øl, cocktails, sodavand, juice, marmelade, yoghurt, slik, is, kød, brød osv. Hans Kjær Trading sælger frugtprodukter til alle producenterne og de skal serviceres. Derfor har vi brug for dig!

Dine primære arbejdsopgaver:

  • Account management og nysalg på eksisterende markeder
  • Kunderelaterede udviklingsprojekter
  • Håndtering af kunders krav til produkt dokumentation
  • Rejseaktivitet – primært i de nordiske lande, når covid-19 restriktionerne løftes

Som en lille virksomhed, kan der rykkes hurtigt og gode idéer kan udføres med meget kort varsel. Der hersker en afslappet, venskabelig tone på kontoret, hvor der er tid og plads til at mikse det forretningsmæssige med det personlige. HK Trading brænder for det de laver og har ambitioner om at forbedre deres arbejde hver eneste dag til glæde for kunder, leverandører og medarbejdere. Den gode idé, proaktivitet og godt arbejde værdsættes og belønnes!

Ansættelsen vil ske som et led i et generationsskifte i virksomheden for at sikre, at den gode position i markedet bevares og virksomheden fortsætter den positive udvikling i mange år fremover.

Din profil

Kan du se dig selv i ovenstående rammer, vil du være med til at tilføje ny energi og kapacitet til virksomheden, og kan du samtidig sætte kryds ved flere af følgende punkter, er vi sikre på, at du er den rette til jobbet!

Vi forventer, at du:

  • Er udadvendt og får energi af at tale med og omgås mennesker til kundemøder, på telefon og på messer
  • Forstår købmandskab - med en langsigtet, tillidsfuld relation til kunden for øje
  • Har øje for at se nye forretningsmuligheder hos eksisterende eller potentielle kunder inden for branchen
  • Kan indgå i et lille team under afslappede forhold med en høj arbejdsmoral, grundighed og selvstændighed
  • Taler og skriver godt engelsk, forstår og taler gerne flere af de nordiske sprog

Tillid er et nøgleord, fordi produkterne benyttes i kundernes færdigprodukter. Tillid til dig er derfor en afgørende faktor, eftersom kunderne forventer at alt er 100% i orden, når de handler med Hans Kjær Trading.

Praktisk info og proces

Arbejdspladsen er beliggende i smukke omgivelser tæt ved Hørsholm Kirke. Der er tale om en fuldtidsstilling med opstart i foråret 2021. Arbejdstiden vil være mandag til fredag inden for normal kontortid.

Løn efter kvalifikationer.

Moment varetager rekrutteringsprocessen, derfor bedes alle henvendelser rettes til Moment, og det er vigtigt, at du ansøger jobbet gennem os.

Vi vil løbende indkalde til samtaler, så søg gerne jobbet allerede i dag!  

Virksomheden

Hans Kjær Trading A/S har eksisteret i over 33 år og har den finansielle rating AAA. Hans Kjær Trading lever i en verden af frugt. Om det er prisudviklingen på økologisk jordbær juice fra Polen eller konventionel mango puré fra Indien, så er intet år som det forrige, hvilket gør tiden før og efter hver høst fantastisk spændende - Naturen sætter rammerne.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.