Pakkerimedarbejdere til gartneri i Marslev

Opslået: 14-05-2021, job nr. 150496

Er du fiks på fingrene og på udkig efter et aktivt job med en attraktiv løn? Så har vi jobbet til dig i Marslev

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
23-05-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

 Jobbet

Der er tale om et job hos vores gartnerikunde, som har lokation i Marslev. Dit arbejde består i at pakke blomster/planter i kasser eller poser samt eventuelt andre ad hoc-opgaver. Hvis du er fiks på fingrene, har øje for detaljen samt har fysikken i orden, så er det rette job her.

Der er en rigtig god stemning og et godt socialt arbejdsmiljø på arbejdspladsen.

Din profil

Vi forestiller os, at du for eksempel er i gang med et sabbatår, som gør det muligt at arbejde i hverdagene i tidsrummet kl. 06.00-15.20. Den rette kandidat er glad for fysisk arbejde, er fiks på fingrene samt trives i et drivhus. Det er desuden altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden, og er fleksibel. Der er en international stemning på gartnerierne, så derfor er det en fordel at være fortrolig med engelsk.

Det er yderligere vigtigt, at du har bil eller bor i nærheden af Marslev.

Arbejdstid og løn

Jobbet er med opstart hurtigst muligt, og vil løbe frem til omkring midt juni.

Arbejdstiderne kan variere afhængigt af travlheden. Dog vil de oftest ligge i tidsrummet kl. 6.00-15.20. Du vil få en blanding af faste vagter og tilkaldevagter (dog hovedsageligt faste vagter). Der kan også være lange perioder, hvor du arbejder fuldtid.

Vi forventer derfor, at du kan arbejde mandag til fredag hver uge.

Der er en fast timeløn på 149,11 kr.

Vi glæder os til at høre fra dig.

 

 

  

Virksomheden

Virksomheden er et stort gartneri beliggende i Marslev/Kerteminde. De leverer en stor del af deres produktion til udlandet - men også en mindre del her i Danmark. Der er ca. 100 faste medarbejdere i alt fordelt på forskellige lokationer.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.