Produktionsmedarbejder med teknisk erfaring

Opslået: 23-04-2021, job nr. 150394

Har du erfaring som elektrikker eller har du teknisk snilde indenfor elektricitet? Så er du måske den rette til vores kunde i Ringsted.

Sjælland
Vikariat
Fuldtid
23-05-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Til vores kunde i Ringsted søger vi en produktionsmedarbejder, gerne med en teknisk baggrund som industrioperatør eller tidligere elektriker. Du vil blive en del af en ny afdeling, hvor du kan være med til at sætte dit præg. Vores kunde laver Wirering device, strømkanaler med blandt andet USB, DATA og stikkontakter til kunder. De arbejder med strøm, hvor de tester produkterne efter de er samlet.

Du bliver en del af et team med et godt renommé, hvor der er god stemning og fri omgangstone blandt medarbejderne.

Din profil

Det er optimalt, hvis du:

• Har teknisk snilde indenfor elektronik

• Kan arbejde på skiftehold

• Er uddannet industrioperatør eller elektriker

• Er god til IT og computersystemer

Arbejdstider og løn

Du vil blive en del af vores fuldtidskorps, hvor du skal kunne arbejde mandag-fredag på skifteholdet. Dvs. at du arbejder en uge på daghold og en uge på aftenhold.

Daghold mandag-torsdag kl. 06.00-14.00 og fredag 06.00-13.30.

Aftenhold mandag-torsdag 13.30-21.30 og fredag 13.30-21.00.

Lønnen er 148,38 kr. og tillæg lønnes ligeledes ifølge overenskomst.

Jobbet er med hurtig opstart - så send os gerne din ansøgning allerede i dag. Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

Virksomheden er en global specialist i energioptimering og -styring med flere end 170.000 medarbejdere i over 100 lande. I Danmark er de næsten 1.000 medarbejdere, og står bl.a. bag det kendte brand Lauritz Knudsen, der er Danmarks førende inden for el-materiel, intelligente systemer og løsninger til data og kommunikation. Virksomheden har lokation i Ringsted.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.