Produktionsmedarbejdere søges til daghold

Opslået: 04-05-2021, job nr. 149557

Vil du være en del af en virksomhed, hvor kvalitet og fart bliver en naturlig del af din hverdag? Så har vi muligheden til dig i Rudkøbing

Fyn Øer
Vikariat
Fuldtid
12-05-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Vi søger produktionsmedarbejdere til vores kunde i Rudkøbing. Der er tale om sæsonarbejde, hvor arbejdstiderne og varigheden kan skifte. Du vil komme til at arbejde i virksomhedens produktionsafdeling, hvor du hovedsageligt skal varetage diverse pakke- og produktionsopgaver. Derfor skal du kunne trives i kolde omgivelser, kunne lide manuelt arbejde samt have hoved og hænder skruet rigtigt på.

Din profil

Du trives med fysisk arbejde og går engageret til dine arbejdsopgaver. Det er afgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder. Yderligere skal du kunne arbejde struktureret og have øje for detaljen og kvaliteten samt kunne arbejde hurtigt og effektivt.

Du vil komme til at arbejde sammen med andre unge mennesker på en meget dynamisk arbejdsplads.

Det er vigtigt, at du kan nikke genkendende til nedenstående ting:

  • Har en god ordenssans
  • Kan arbejde selvstændigt og er kvalitetsbevidst
  • Har erfaring med fysisk arbejde - evt. indenfor fødevareindustrien
  • Er fleksibel og har en god og positiv indstilling

Det vil være en fordel at have bil i forhold til beliggenheden af arbejdspladsen.

Arbejdstider og løn

Der arbejdes hovedsageligt på daghold, men skiftende arbejdstid og arbejde på aftenhold kan forekomme. I højsæsonen, uge 15-26 arbejdes på en 6-dagesuge, hvor der er en rullende fridag i ugens løb. Arbejdstiderne er følgende:

Daghold: mandag til lørdag kl. 6:45-15:09.

Aftenhold: mandag til fredag kl. 14:59-22:37.

I sæsonen vil der normalt være fuld tid, men det kan forekomme, at der kan være uger med færre arbejdstimer..

Der vil være opstart løbende/hurtigst muligt, og vikariatet løber frem til ca. midt juli/start august - med mulighed for forlængelse.

Lønnen er på 145,05 kr. i timen + tillæg efter overenskomst.

Der holdes løbende samtaler over telefonen - så send gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Virksomheden er en produktionsvirksomhed med lokationer forskellige steder i Danmark. Du vil komme til at arbejde på deres lokation i Rudkøbing. Her har de med fremstilling af diverse fødevarer at gøre - hovedsageligt pølser. Der er ca. 25 medarbejdere i virksomheden, og i deres højsæson er de omkring 100 medarbejdere.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.