Selv-test Supervisorer i Svendborg

Opslået: 16-04-2021, job nr. 149383

Vil du være med til at gøre en forskel for de elever, som endelig kan komme tilbage til skolen? Vi søger i øjeblikket selv-test supervisorer i Svendborg

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
22-04-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Til uddannelsesinstitutioner i Svendborg søger vi i øjeblikket empatiske og imødekommende medarbejdere, som er indstillet på at blive oplært som selv-test supervisorer.

Du vil i jobbet skulle vejlede elever til at teste sig selv med næsepodning. Derudover skal du være med til at sikre at eleverne overholder hygiejneregler, at den nødvendige afstand bliver overholdt, håndtere prøvemateriale samt aflæse og indberette testsvar mv.

Du vil i jobbet være med til at mindske smittespredning og gøre det så trygt som muligt for eleverne at møde fysisk frem efter måneders hjemsendelse.

Din profil

Vi er på udkig efter dig, der har forståelse og empati, samt leverer en fantastisk service over for de elever, som nu vender fysisk tilbage til skolebænken. Du trives i en hverdag med kontakt til mange forskellige mennesker, og går aldrig på kompromis med serviceoplevelsen, selvom tempoet er højt. Du har en fleksibel indstilling til skiftende arbejdsopgaver og trives i den opsøgende rolle.

Derudover er du grundig, så der ikke sker fejl i registreringer og tilbagemeldinger.

Vigtigst af alt er, at du:

Har lyst til at hjælpe og skabe en tryg atmosfære for eleverne.

Forstår det ansvar, der følger med i forhold til at sikre alle bliver testet korrekt.

Er empatisk og god til at udvise forståelse for andre mennesker

Arbejdstid, løn og proces

Du skal kunne arbejde hver mandag, tirsdag, torsdag og fredag kl. 06.30-12.30 og oplæring vil være d. 22.04 kl. 10.30-12.00 i Odense.

Vi ansætter løbende dygtige medarbejdere, så send os din ansøgning allerede i dag.

Vikariatet forventes at vare frem til d. 25. juni 2021.

Det er vigtigt, at du ikke har planlagt ferie eller andet fravær i perioden.

Lønnen er 140 kr. i timen. 

Virksomheden

Primært gymnasiale uddannelser samt VUC. Mulighed for at arbejde på flere forskellige skoler i dit område.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.