Lagermedarbejder til fuldtid på daghold

Opslået: 09-04-2021, job nr. 149191

Leder du efter fuldtidsarbejde, og er du morgenfrisk? I Albertslund kan du blive en del af et fast daghold hos én af DK's største værktøjsdistributører.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
25-04-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

For vores kunde i Albertslund søger vi lige nu kandidater, der kan indgå fast på dagholdet. Du bliver en del af et team, hvor arbejdsopgaverne primært består af pluk af varer på lageret. Dog skal du også være villig til at varetage andre opgaver og hjælpe, hvor behovet er størst. Opgaverne vil være af blandet karakter, og du skal dermed være indstillet på en variation af opgaver.

Derudover er det vigtigt med omhyggelighed og god ordenssans uden at gå på kompromis med effektiviteten.

Din profil

Du kan lide fysisk arbejde og går altid engageret til dine arbejdsopgaver. Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt efter procedurer. Det er altafgørende, at du er en stabil og pligtopfyldende medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og at være en god kollega. Derudover forestiller vi os, at du kan se dig selv i jobbet i minimum et år.

Det er en fordel, hvis du har truck- eller stablerkort, men dette er ikke et krav. Derimod ser vi gerne, at du har god erfaring fra en lignende stilling med opgaver inden for pluk og pak.

Derudover skal du kunne sige ja til følgende:

  • Du er klar på at tage fat på alle typer opgaver
  • Du arbejder effektivt og kan holde hovedet koldt i pressede perioder  
  • Du har en god energi og et godt humør.

Arbejdstider og løn

Arbejdstiden er mandag-fredag fra kl. 06.30-14.30.

Lønnen udgør 175,34 kr. i timen.

Opstart er hurtigst muligt, og vi holder samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Der er tale om en stor værktøjsdistributør beliggende i Albertslund. Virksomheden har tilknyttet en lang række servicecentre rundt om i landet, hvor de via online handel kan tilbyde landsdækkende levering næste dag til den professionelle håndværker. Det er en moderne og innovativ organisation med mange års erfaring inden for feltet.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.