Engageret og selvstændig lagermedarbejder

Opslået: 26-02-2021, job nr. 148135

Søger du et fleksibelt arbejde med mulighed for mange timer? Kan du evt. arbejde op til fuldtid? Så se nærmere her! Spændende og vellønnet job hos større virksomhed i Langeskov.

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
12-03-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Virksomheden, du vil komme til at arbejde for, leverer produkter til dyrlæger i hele Skandinavien. Det er alt lige fra operationsudstyr til foder, halsbånd og lignende. Dine arbejdsopgaver vil primært være plukning af varer samt containertømning. Det er derfor vigtigt, at din fysik er i orden, da der kan forekomme tunge løft.

Din profil

Du skal kunne lide fysisk arbejde og trives med at arbejde på et lager, hvor der vil være mulighed for et stort ansvar. Du vil komme til at arbejde på en meget dynamisk arbejdsplads blandt søde og engagerede kollegaer, hvor ancienniteten er høj og stemningen god.

Det er optimalt, hvis du:

  • Har erfaring med fysisk arbejde - eventuelt lagerarbejde
  • Kan arbejde struktureret og selvstændigt
  • Er mødestabil.

Arbejdstider og løn

Vagterne ligger primært mandag til fredag i tidsrummet kl. 08.00-16.00, kl. 10.00-18.00 eller kl. 14.00-18.00.

Oplæring vil være mandag til fredag kl. 08.00-16.00 eller kl. 10.00-18.00, hvor det forventes, at man er tilstede alle dage.

Jobbet er en deltidsstilling med stor fleksibilitet i timerne.

Lønnen er 145,75 kr. i timen.

Vi kører oplæring hurtigst muligt - så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Denne virksomhed arbejder målrettet mod at være dyrlægens foretrukne partner. Værdier som kvalitet, service og kompetence er vigtige elementer for denne virksomhed. Virksomheden er familieejet og ligger i Langeskov. Der er ansat ca. 70 medarbejdere.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.