Tilkaldevikar

Opslået: 27-01-2021, job nr. 147661

Har du lyst og mulighed for at arbejde én eller flere dage på Sjælland eller i hovedstadsområdet i uge 5? Så tilmeld dig ugens tilkaldekorps inden for lager og produktion her!

Sjælland
Vikariat
Deltid
04-02-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Da vi dagligt kontaktes af virksomheder, som har behov for akut assistance, hører vi meget gerne fra dig, hvis du er interesseret i at fungere som tilkaldevikar i uge 5 fra mandag d. 1. februar til søndag d. 7. februar.

Dette tilkaldekorps henvender sig primært til dig, som er interesseret i job inden for kategorierne lager, produktion eller lignende.

Ansøgning

Du bedes i ansøgningsfeltet skrive kort om dig selv, hvorfor du tilmelder dig korpset, samt hvilke dage i den pågældende uge, du har mulighed for at arbejde - også hvis du kan arbejde alle dage. Hvis du har sikkerhedssko, truckkort eller hvis der er en bestemt type job, du ikke ønsker at arbejde med, bedes du ligeledes skrive det i ansøgningsfeltet. På den måde kan vi hurtigt danne os et indtryk af, om du er det rette match til jobbet.

Processen

Når vi bliver kontaktet af en virksomhed, som har behov for akut assistance, gennemgår vi ansøgerne i vores tilkaldekorps og henvender os muligvis til dig, hvis du har mulighed for at arbejde de dage, virksomheden har behov for.

Vi kan ikke garantere, at der bliver brug for din arbejdskraft, ligesom du selvfølgelig har mulighed for at takke nej, hvis du i mellemtiden har lagt andre planer.

Vi gør opmærksom på, at din ansøgning til tilkaldekorpset kun er gældende for uge 5, og du skal søge igen i næste uge, hvis du fortsat er interesseret i at blive kontaktet i forbindelse med akutte ansættelser. Af samme årsag sender vi ikke afslag ved ugens udgang, hvis du ikke er blevet kontaktet med jobtilbud.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Moment er et vikar- og rekrutteringsbureau med 100 ansatte, og vi har i mere end 20 år været drevet af at hjælpe de studerende og nyuddannede ind på arbejdsmarkedet. Det knyttede dengang et helt særligt bånd mellem det unge arbejdsmarked og Moment. Det bånd er på alle måder intakt den dag i dag.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.