Produktionsmedarbejder m. truckkort til Søborg

Opslået: 04-12-2020, job nr. 146902

Er du på udkig efter et aktivt fuldtidsjob, hvor du kan bruge dit truck- eller stablerkort? Så har vi en spændende mulighed til dig i Søborg.

Hovedstaden
Vikariat
Fuldtid
05-01-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Vores kunde i Søborg har travlt og søger derfor ekstra medarbejdere til at arbejde i deres produktion med opstart hurtigst muligt. Der er tale om en stilling, hvor du skal udføre arbejdsopgaver på stabler, og det er derfor nødvendigt, at du har truck- eller stablerkort og er frisk på at løfte over en meter. Der vil indledningsvis i din ansættelse være kort oplæring, da der er en forventning om, at du hurtig kan gå selvstændigt til opgaverne.

Som kommende produktionsmedarbejder bliver du en del af et team, hvor højt humør og godt kollegaskab kendetegner arbejdsdagen.

Din profil

Vi forestiller os, at du har en god energi og et godt humør. Måske har du teknisk snilde og erfaring fra procesindustrien med kendskab til at arbejde med kemikalier, rengøring og forskellige produktionsprocesser, men dette er ikke et krav.

Det er dog essentielt, at du er grundig i dit arbejde og kan gå til opgaverne på selvstændig vis.

Derudover skal du kunne trives med en fysisk og aktiv arbejdsdag, samt ikke være bleg for at tage fat. For os er det altafgørende, at du er en stabil medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og trives med en dynamisk funktion.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • Kan læse, forstå og skrive dansk
  • Har et vist kendskab til IT
  • Har erfaring med produktion
  • Evt. har uddannelse som industrioperatør eller procesoperatør

Arbejdstid og løn

Opstart er hurtigst muligt så tøv ikke med at sende din ansøgning. Skriv gerne, om du ønsker daghold eller aftenhold

Arbejdstiden er mandag til torsdag 07:00-15:00, fredag kl. 07:00-14:30 eller 14:45-23:45.. Det er en fordel, hvis du er indstillet på, at der i højsæsonen vil være behov for overarbejde.

Skriv gerne hvornår du kan starte.

Der er en grundløn på 156,03 kr./timen.

Virksomheden

Virksomheden er leverandør af kvalitetsløsninger inden for træbeskyttelser og maling.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Virksomheden er placeret i Søborg og er leverandør af kvalitetsløsninger inden for træbeskyttelse og maling.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.