Projektmedarbejder med kendskab til værktøj

Opslået: 30-11-2020, job nr. 146806

Er du grundig, effektiv og trives du med rutineprægede opgaver? Så kan det være dig, vi søger til et fuldtidsvikariat på 3-6 måneder hos Kemp & Lauritzen i Tilst.

Midtjylland
Vikariat
Fuldtid
10-01-2021
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Kemp & Lauritzen skal i den kommende tid have registreret deres værktøj i deres it-system.

Du kommer til at få din daglige gang på deres lager i Tilst, hvor din opgave bliver at oprette værktøjet i deres it-system samt påsætte stregkoder. Derudover kan der forekomme eftersyn af værktøjet, hvor din opgave bliver at kontrollere funktionalitet og sikkerhed af værktøjet.

Din profil

Som person har du flair for it, og derudover er det en klar fordel, hvis du kan kende forskel på forskellige typer af værktøj.

Vi forestiller os derudover, at du:

  • Har gå-på-mod
  • Arbejder systematisk og er grundig
  • Trives med rutinepræget arbejde.

Arbejdstid og løn

Opstart er mandag d. 11. januar 2021 og vikariatet forventes at vare mellem 2 - 6 måneder.

Arbejdstiden ligger mandag - torsdag fra 7.30 - 15.30 samt fredag fra 7.30 - 15.00.

Der gives en fast løn på 130 kr./time. 

Virksomheden

Kemp & Lauritzen er en af landets førende installationsvirksomheder. De sikrer tekniske totalløsninger til både privat- og erhvervskunder.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.