Produktionsmedarbejder på Fyn

Opslået: 23-11-2020, job nr. 146653

Søger du et fleksibelt og aktivt deltidsjob i Ejby? Så kom med på holdet af nye kolleger.

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
23-12-2020
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Som kommende produktionsmedarbejder tilbyder vi dig en aktiv deltidsstilling i et engageret og energisk team, hvor du selv er med til at bestemme, hvornår i løbet af ugen du vil arbejde.

Du får en arbejdsdag, hvor din primære opgave bliver at klargøre gasflasker, hvor du, med dit skarpe øje og detaljesans, skal vurdere flaskernes genanvendelighed. Derudover får du bl.a. også til opgave at udskifte etiketter samt rengøre flaskerne.

Der er tale om et aktivt job, som bærer præg af rutinearbejde. I løbet af din vagt vil du både stå samt bevæge dig en del, så dette skal du være klar på. Du vil aldrig være alene på vagt men altid have gode kollegaer omkring dig.

Din profil

Vi forestiller os, at du har hænderne skruet ordentligt på, og at du er klar på manuelt fysisk arbejde. Det er altafgørende, at du er en stabil og selvstændig medarbejder, der sætter en ære i at møde til tiden og gøre et godt stykke arbejde. Derudover ser vi gerne, at du:

  • Trives med rutineprægede arbejdsopgaver
  • Er yderst mødestabil
  • Har øje for detaljer og er kvalitetsbevidst og struktureret i dit arbejde 
  • Arbejder med højt drive og morale i samarbejdet med dine kollegaer.

Arbejdstider og løn

  • Vagterne ligger mandag - fredag kl. 07:00-15:15 eller kl. 16:00-00:00.
  • Du skal kunne lægge minimum to vagtønsker om ugen
  • Der vil kunne forekomme ekstra vagter i ferier og enkelte fredage
  • Der er en grundløn på 135 kr. i timen.

Opstart er hurtigst muligt, og oplæring vil foregå en hel uge mandag-fredag fra 08:00-16:00.

Beliggenhed

Virksomheden ligger 3,5 km. fra Ejby St. Det er vigtigt, at du har gjort dig overvejelser ift. transport - skriv gerne dette med i din ansøgning.

Vi glæder os til at høre fra dig! 

Virksomheden

Virksomheden producerer gasser og luftarter med tilhørende udstyr, teknik og rådgivning til virksomheder inden for stort set alle brancher lige fra metal- og maskinindustrien over sundhedssektoren til levnedsmiddelindustrien.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.