Selvkørende lagermedarbejder i Odense

Opslået: 23-10-2020, job nr. 146002

Nu har du muligheden for at kvitte fitnesscenteret og i stedet få din daglige motion på arbejdet, når du har brug for en pause fra studiebøgerne

Fyn Øer
Vikariat
Deltid
20-11-2020
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

 

Jobbet

Vi tilbyder dig muligheden for at blive en del af et ambitiøst og engageret team, hvor du selv har indflydelse på, hvornår og hvor meget du har mulighed for at arbejde.

Arbejdsopgaverne indebærer at plukke og pakke lettere el-artikler på virksomhedens lager med vogn eller el-køretøj, som skal gøres klar til forsendelse til virksomhedens kunder. El-artiklerne plukkes og pakkes i kasser med strips eller tape, hvor der efterfølgende kommer labels på og pakkes på paller og gøres klar til afsending fra lageret. Der er tale om et fysisk arbejde, hvor man går og står en hel del - omgivet af friske og gode kollegaer under hele vagten.

Din profil

Som lagermedarbejder får du en vigtig rolle, da du bliver en central brik i forhold til at få puslespillet til at gå op, og til at få leveret ordrer til kunder i hele landet. Du bidrager til det gode arbejdsmiljø og måske er du studerende og leder efter et fleksibelt deltidsarbejde ved siden af dine studier, hvor du minimum kan arbejde to hverdage om ugen. Derudover ser vi gerne, at:

  • Du kan lide aktivt arbejde og altid går engageret til dine arbejdsopgaver
  • Du er god til at bevare overblikket og er vant til at arbejde effektivt
  • Du trives med struktur og overblik - også når tingene skal gå stærkt
  • Du tager en aktiv og deltagende rolle i teamet
  • Du er detaljeorienteret og kvalitetsbevidst
 

Arbejdstider og løn

Vi ansætter løbende og næste opstart er tirsdag i uge 48. Du skal kunne komme til oplæring fra tirsdag til og med fredag i tidsrummet kl. 10.45-19.30 i den uge, som du skal starte. Oplæringen er lønnet.

Vagterne ligger typisk i tidsrummet kl. 10.45-19.30, kl. 13.00-19.30 eller kl. 14.30-19.30. Du vil både få faste vagter og tilkaldevagter. Det er derfor vigtigt, at du er indforstået med at have tilkaldevagter.

Det er et krav, at du kan arbejde minimum 2 gange ugentligt, hvor mandag er obligatorisk, da dette er en travl dag hos virksomheden.

Grundlønnen er 116 kr. i timen samt 5% Fritvalgslønkonto og 8% pension (efter 3 mdr.) til udbetaling.

Vi glæder os til at høre fra dig. 

Virksomheden

Du vil komme til at arbejde på en af Danmarks bedste arbejdspladser og indgå i et ungt og dynamisk team, hvor der bliver lagt stor vægt på trivsel. Her vil du også møde en masse andre studerende, som er en del af vikarkorpset.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.