Frisk lagermedarbejder til deltidsstilling

Opslået: 16-10-2020, job nr. 145876

Er du en engageret medarbejder med drive, som mangler et fast og godt deltidsjob i Billund? Så kan et lagerjob i varemodtagelsen måske være noget for dig!

Sønderjylland
Vikariat
Deltid
15-11-2020
The application deadline has passed. View our other vacant positions here.

Jobbet

Du har nu mulighed for at blive en del af et godt arbejdsmiljø i en spændende lagerstilling ved Sanistål.

Der er tale om fysisk manuelt arbejde, hvor du vil blive tilknyttet virksomhedens varemodtagelse og teamet i rampen under varemodtagelsen. Dine primære arbejdsopgaver vil være varemodtagelsen af pallevarer samt at køre rundt på en elhund (kræver ikke certifikat) og rykke varer fra et sted til et andet. Derudover vil der være opgaver inden for at pakke varer ud samt scanne og registrere pakker i systemet vha. computer.

Der vil forekomme nogle løft på omkring 12-15 kg., og det er vigtigt, at du er indstillet på at arbejde med alle former for lageropgaver og forefaldende arbejde.

Der er en god stemning med en blanding af seriøsitet og godt humør blandt medarbejderne i virksomheden.

Din profil

Vi forventer, at du har mod på et fysisk arbejde i et dynamisk miljø og er på udkig efter et job, hvor vagterne er fra mandag-fredag. Du skal gerne kunne arbejde fast mandage og onsdage.

Vi ser gerne, at du har erfaring med lagerarbejde, men dette er dog ikke et krav. Vigtigst er det, at du har den rette indstilling og kan arbejde både effektivt og kvalitetsbevidst med dine opgaver. Som person er du grundig, har et godt overblik og engageret i de ting, du foretager dig.

Den rette kandidat til jobbet har meget gå-på-mod, er frisk og kan lide at arbejde i et højt tempo. Du skal kunne lide at arbejde selvstændigt og sætte en ære i at møde til tiden.

Derudover forventer vi, at du:

  • er i god fysisk form
  • er lærenem og hurtigt kan sætte dig ind i nye systemer
  • er fortrolig med IT og computere
  • er frisk på alle slags lageropgaver

Arbejdstider og løn

Arbejdstiden i varemodtagelsen er mandag til fredag i tidsrummet kl. 09.00-17.00. Der vil være en blanding af faste vagter og tilkaldevagter. Vi regner med, at man kan få mellem 2-3 vagter om ugen. Dog er behovet svingende og generelt er der mulighed for at arbejde op til fuldtid over sommeren.

Lønnen er 137,93 kr./t., og det er HK overenskomst. Opstart er hurtigst muligt.

Bemærk, at det kan være svært at komme med offentlig transport til virksomheden. Du bedes derfor undersøge grundigt, hvorvidt du kan møde til vagtstart, inden du søger jobbet. 

Virksomheden

Sanistål er en værdiskabende forretningspartner til byggeri og industri. Sanistål tilbyder et komplet produktsortiment af høj kvalitet fra markedets førende producenter. Hos Sanistål er de 1.600 medarbejdere, og Sanistål-koncernen er én stor international familie. Udover et landsdækkende butiksnet i Danmark er Sanistål også repræsenteret i Baltikum, Tyskland og Polen. Hos Sanistål får du alt inden for VVS og VA.

Om Moment

Velkommen til Danmarks største vikar- og rekrutteringsbureau. Her finder du en bred vifte af job inden for bl.a. IT, økonomi, kundeservice, salg, lager, produktion, byggeri, facility og service. Vi tilbyder vikariater og fastansættelser – både deltid og fuldtid – og er med hele vejen fra ansøgning til ansættelse. Altid under ordnede forhold. Læs mere om Moment her.